Sinan Dogan
Kırmızı Üye
- 20 Ocak 2010
- 1.463
- 453
- 333
Cogu kisinin apo dubai de napiyor sorusunun cevabi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu yeni mi eski mi acaba , yeni ise büyük skandal.
her para transfere verilmez ama şuan forvete kiralık oyuncu almak aşırı saçma. kiralık alırsan elinde 10-12 milyon ffp artanı para kalacak, sene sonu sıfırlanacak. tamam bu para ile oyuncu maaşları ödenebilir ama yeni sezona başlarken forvet ihtiyacımız olacak ve bu adama bonservis vereceğiz. bu sefer de eldekileri satıp ffp dengelemeye çalışacaz. elde para edebilecek feghouli, belhanda belki maicon ve mariano var. ama bu adamlar da mevkilerinde banko oynayan ilk 11 oyuncuları. bunları satıp paraya çevirirsen bunların yerine de oyuncu bulman lazım. ekstradan onyekuru ve ndiaye kiralık. bunları tekrar kiralayabilir miyiz? yerine oyuncu bulabilir miyiz? bunlar hep soru işareti. yani şu dönemde bizim en azından forvet sıkıntımızı halletmemiz lazım ki gelecek sezon sıkıntı çekmeyelim.Ben de söylüyorum , 6 aylığına gelsin diye. Her eline geçen parayı transfere gömemezsin , harcamış olmak için para harcamak anlamsız. Edepli ol.
bu yeni mi eski mi acaba , yeni ise büyük skandal.
Kktcell yazıyor dubaide kktc niye olsun
-Pato 5 milyon euro istiyor
-Bonservis isteniyor
Erhan Telli.
o değil de lyon bu kadar genç yıldız adayını nereden buluyor
-Pato 5 milyon euro istiyor
-Bonservis isteniyor
Erhan Telli.
katılmıyorum. Feghouli ve Belhanda'ya toplam 9 falan veriliyor çünkü. Demek ki GS topçuya para veriyor forvete de verebilir.katilmayan olacaktir 5+ milyon maas oyuncuya verilmemeli
Sinanı siyaha boyasak? Bir değişim olmaz mı?