Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 milyon net avrupa liglerinde en az 9 milyon brüt eder. Öyle maasi anca büyük takimlar öder. 3,5 milyon + bedavayaysa imza parasindan fazla harcanmamali.

Şu çinden oyuncu almak ne zormuş arkadaş. Bi daha yolumuz oralara düşmez umarım. Alandan sonra bi de pato çıktı başımıza

Şu çinden oyuncu almak ne zormuş arkadaş. Bi daha yolumuz oralara düşmez umarım. Alandan sonra bi de pato çıktı başımıza

benim hala en cok zoruma giden olay.. yönetimin fln haftalardir adam akilli net bir aciklama yapmamasi.. ulan konusun artik..
bir tek Hasan konustu mactan sonra.. birde hocanin IGTV den yaptigi aciklamalar ... ulan hic mi yetkili bir röpörtaj fln vermez

rodrigues den 8 milyon euro
ozan dan 11 milyon euro
marcao a 4 milyon euro verdik

harcamamiz gereken miktar: 15 milyon euro

sizce bizim yonetim bu parayi bu transfer doneminde harcarmi harcamazmi?

Belki de harcamayip yine derler, bakin su su zamanda bukadar para kazandik diye ?

Harcarlarsa da 3m Alan, 8 milyon Tetteh? Pato ya para kalmiyor...

ozan dan 11 milyon euro

Belki de harcamayip yine derler, bakin su su zamanda bukadar para kazandik diye ?

3 forvet alcak halimiz yok zaten

benim hala en cok zoruma giden olay.. yönetimin fln haftalardir adam akilli net bir aciklama yapmamasi.. ulan konusun artik..
bir tek Hasan konustu mactan sonra.. birde hocanin IGTV den yaptigi aciklamalar ... ulan hic mi yetkili bir röpörtaj fln vermez
İlginç şeyler oluyor, istedikleri kadar konuşmasınlar 1 hafta kaldı. 1 hafta sonra taraftar o stadı kafasına geöirmeyi bilir cengizle apturun

ozan dan 11 milyon euro

eksikleri en doğru şekilde kapatıp o parayı borca yatırsalar sizin için sorun olur mu ?

Ooooooooooooooooffff oooooffffff diyesim geldi bir anda. Bu transfer doneminden daraldim resmen.

Sneijder bize gelmeden 2,5 sene önce Ballon D'or da 4. Olmustu ve bu kadar maas istememisti. Birde 1 yas daha gencti Sneijder

-YEhrj.gif

İlginç şeyler oluyor, istedikleri kadar konuşmasınlar 1 hafta kaldı. 1 hafta sonra taraftar o stadı kafasına geöirmeyi bilir cengizle apturun

birde evimizde ki mac hamsispor ile :) .. orda bizim intikam gecesi olmali aslinda... transfer yapmadiklari diye birde kayarsa.. ozaman benim passoligi kayip etme ihtimalim var :) .. almanyadan gelecegim yine bakalim.. bu capsizlar beceremezse o gece istenilmeyen olaylar Vol. 2 yasanmasini istiyorum.. ertesi gün erken secime gidecek kadar !

3-4 gün sonra haberler gelmeye başlar. Pato'dan yüksek yıllık ücretinden dolayı vazgeçildi. Tetteh'e 15 milyon istediler transfer iptal oldu vs. Alan+kiralık genç bir oyuncuyla transfer kapanır 15 milyonu cebe indirirler. Şimdiden kendinizi hazırlayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt