- 11 Haziran 2015
- 39.391
- 27.795
- 2.083
Galatasaray, Sampdoria'da kiralık olarak forma giyen forvet Grégoire Defrel'i sordu. [Di Marzio] Gianluca Di Marzio :: Sampdoria, il Galatasaray ha chiesto Defrel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Direk kırmızı da sadece ligde geçmiyor mubizim mactan önce cezasi bitiyor galiba (Kupa + 3 lig maci)
evet hangi alanda gördüyse kartı o alanda geçerli kırmızı kart cezaları.
1 yil önce bize gelseydi muhtemelen yasiyor olacakti... malezya ucagi ve chapecoesensenin yasadigi trajedi, leicester baskaninin ölmesi.. kader mi desem yoksa ne desem bilemedim. simdi sala.bu tür ucaklar sanki daha teklikeli oluyor gibi .. bildigin yolcu ucaklari en mantiklisi..
ulan kadere bak be..
Galatasaray, Sampdoria'da kiralık olarak forma giyen forvet Grégoire Defrel'i sordu. [Di Marzio] Gianluca Di Marzio :: Sampdoria, il Galatasaray ha chiesto Defrel
Hala futbolcu soruyosak bu iş yaş.Kalmış 1 hafta alan gelir sadece bu gidişle.Galatasaray, Sampdoria'da kiralık olarak forma giyen forvet Grégoire Defrel'i sordu. [Di Marzio] Gianluca Di Marzio :: Sampdoria, il Galatasaray ha chiesto Defrel
Kime nolmus1 yil önce bize gelseydi muhtemelen yasiyor olacakti... malezya ucagi ve chapecoesensenin yasadigi trajedi, leicester baskaninin ölmesi.. kader mi desem yoksa ne desem bilemedim. simdi sala.![]()
Emiliano Sala ölmüş büyük ihtimalleKime nolmus
Bizim maça yetişmez o zaman olmasın da zatenevet hangi alanda gördüyse kartı o alanda geçerli kırmızı kart cezaları.
İnsanların görüşlerine saygılı olmalısın bay gündüz. Bana göre bu adam dünyanın en Ballı herifi. Hatta kendisi komisyon yiyen Galatasaray hainidir.Yahu sıktınız artık.
Bak kardeşim senin “bal” dediğin şampiyonluklar 1-2 değil tam;
- 7 Süper Lig
- 2 Ziraat
- 2 Süper Kupa
- 3 TSYD Kupası
- 2 C.Başkanlığı Kupası
- 1 UEFA Kupası
Bak kardeşim! Evinde boş beleş otururken 17 KUPA kazanmış adama “sistemsiz” veya “ballı” demek adamı “mal” yapar..
Heleki G.Saray’lı bir kişi olduğunu düşünürsek bize yaşattığı mutlulukları “bal” ile ifade etmek haysiyetsizliktir..
Saygılar![]()