Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.862
- 66.654
- 4.933
Aynen amirim, 17 m euro verdiğin adamı o uçağa bindirmeye utanır insanadamcagizi oyuncak ucaga bindiren cardiffe para geri verilmez herhold
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen amirim, 17 m euro verdiğin adamı o uçağa bindirmeye utanır insanadamcagizi oyuncak ucaga bindiren cardiffe para geri verilmez herhold
screenshot olabilir belki muhtemelen eski
Ac tarik camdal sayfasini oku baskankim sandi ? .. o günü transfer aciklanirken Galatasarayda soygun var diye bagriyordum icimden.. ve öyle de oldu
Hakaret ederse karşılığını alır fatöcüler çokta kafanı yorma renkdaş. Bir tane hırsız için değmez bence.Komisyon yediğine dair bir kanıtın var mı? Yoksa hırsızlıkla, dolandırıcılıkla suçlamış olursun. Bu bir görüş değil, iddiadır yazdığın şekliyle. Eğer kanıtın da yoksa iftiradır. Hırsız demek de hakarettir. Dolayısıyla sana yazanların da görüşlerine saygılı olma zorunluluğu kalmıyor. Asılsız iddialarla sana hakaret edilebilir.
Komisyon yediğine dair bir kanıtın var mı? Yoksa hırsızlıkla, dolandırıcılıkla suçlamış olursun. Bu bir görüş değil, iddiadır yazdığın şekliyle. Eğer kanıtın da yoksa iftiradır. Hırsız demek de hakarettir. Dolayısıyla sana yazanların da görüşlerine saygılı olma zorunluluğu kalmıyor. Asılsız iddialarla sana hakaret edilebilir.
Karşılığını almasına gerek yok. Sen zaten hakaret ediyorsun. Saygılı konuş diye uyarınca ortaya çıkan oksimorunu belirteyim dedim.Hakaret ederse karşılığını alır fatöcüler çokta kafanı yorma renkdaş. Bir tane hırsız için değmez bence.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim için sıradan bir gün renkdaş. Sen de çok nazikmişsin.Karşılığını almasına gerek yok. Sen zaten hakaret ediyorsun. Saygılı konuş diye uyarınca ortaya çıkan oksimorunu belirteyim dedim.
Tabii hırsızlık şerefsizliktir benim gözümde dolayısıyla hakaret olarak değerlendiriyorum. Benim değer yargılarım bu şekilde, hukuk zemininden bağımsız olarak. Belki senin için bunlar güzel laflardır, hakaret olarak görmüyorsundur bir şey diyemem.
Burada kullanılan komisyonun ne manaya geldiğini cümle sonundaki hain lafından daha net anlayabiliriz kardeşim.komisyon neden hirsizlik ya da dolanciricilik olsun ki
hanutculugun spordaki versiyonu