Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugüne kadar dimarzo denilen italyan ertem şenerin bizimle ilgili bir haber tutturduğunu görmedim. Buna sneijder de dahil

rodop gibi bir kac kisi sambabanin hazir kita bekledigini söylüyordu, bizimkiler nitekim istemiyoruz diyince basaksehire gitmis. akbilin parayi nereden buldugu cok önemli degil ama burada mesele bizim sambabayi almadigimiza göre baska bir forveti bitirmis olmamiz lazim ama ortada fol yok yumurta yok.

Yalnız reis kafaya koymuş akbili şampiyon yapacaklar inanılmaz bir para akışı var namussuzlara 5 kuruş gelir yok çöp sambabayida aldılar
Maaslara verdikleri ücret bizdende fazla reis sağolsun

bunlar dubaida deveye mi binmeye gitti ne yapti anlamadim.. kac gün oldu ? .. hani son pürüzker gideriliyordu..
ulan 2-3 toplanti yaparsin konusursun menejer esliginde fln.. olursa olur olmazsa dönersin baska birseye bakarsin.. bu kadar uzamasinin tek nedeni bunlarin salakligi .. baska bir ihtimali yok

Komisyon yediğine dair bir kanıtın var mı? Yoksa hırsızlıkla, dolandırıcılıkla suçlamış olursun. Bu bir görüş değil, iddiadır yazdığın şekliyle. Eğer kanıtın da yoksa iftiradır. Hırsız demek de hakarettir. Dolayısıyla sana yazanların da görüşlerine saygılı olma zorunluluğu kalmıyor. Asılsız iddialarla sana hakaret edilebilir.
Hakaret ederse karşılığını alır fatöcüler çokta kafanı yorma renkdaş. Bir tane hırsız için değmez bence.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu apoyla şükrü hanedar kesin reklam amacıyla dubai ye gitti bakın transfer icin ugrasıyoruz izlenimi vermek için forvet gelmeyincede kesin ugrastık ama olmadı fatih hocamız halleder dicekler

Zaten kirada olan adami tekrardan kiralayip bize getirme fikri hangi süperzekalinin aklina gelmis cok merak ediyorum gercekten.

Iste böyle mal adamlardan forvet transferi bekliyoruz biz de enayi gibi aylardir, hem adami kiralik veren takim ile anlasacaksin hem adami kiralayan takim ile anlasacaksin hem de oyuncunun kendisi ve menajeri ile anlasacaksin.

Cildirmamak elde degil gercekten.

Komisyon yediğine dair bir kanıtın var mı? Yoksa hırsızlıkla, dolandırıcılıkla suçlamış olursun. Bu bir görüş değil, iddiadır yazdığın şekliyle. Eğer kanıtın da yoksa iftiradır. Hırsız demek de hakarettir. Dolayısıyla sana yazanların da görüşlerine saygılı olma zorunluluğu kalmıyor. Asılsız iddialarla sana hakaret edilebilir.

komisyon neden hirsizlik ya da dolanciricilik olsun ki
hanutculugun spordaki versiyonu

Hakaret ederse karşılığını alır fatöcüler çokta kafanı yorma renkdaş. Bir tane hırsız için değmez bence.

Karşılığını almasına gerek yok. Sen zaten hakaret ediyorsun. Saygılı konuş diye uyarınca ortaya çıkan oksimorunu belirteyim dedim.

Tabii hırsızlık şerefsizliktir benim gözümde dolayısıyla hakaret olarak değerlendiriyorum. Benim değer yargılarım bu şekilde, hukuk zemininden bağımsız olarak. Belki senin için bunlar güzel laflardır, hakaret olarak görmüyorsundur bir şey diyemem.

Karşılığını almasına gerek yok. Sen zaten hakaret ediyorsun. Saygılı konuş diye uyarınca ortaya çıkan oksimorunu belirteyim dedim.

Tabii hırsızlık şerefsizliktir benim gözümde dolayısıyla hakaret olarak değerlendiriyorum. Benim değer yargılarım bu şekilde, hukuk zemininden bağımsız olarak. Belki senin için bunlar güzel laflardır, hakaret olarak görmüyorsundur bir şey diyemem.
Benim için sıradan bir gün renkdaş. Sen de çok nazikmişsin.

Transfer döneminin sonuna kadar taraftarı oyalayıp ereni affeder bunlar. Belki alanı açıklarlar. O da belki..

komisyon neden hirsizlik ya da dolanciricilik olsun ki
hanutculugun spordaki versiyonu
Burada kullanılan komisyonun ne manaya geldiğini cümle sonundaki hain lafından daha net anlayabiliriz kardeşim.
Bir insan mevkisini, yetkisini kişisel çıkarı için kullanıyor, kulübünü-şirketini zarara uğratacak işler yapıyorsa bu dolandırıcılıktır, hırsızlıktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt