Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durun arkadaşlar Alan'ın yattığı falan yok sadece Apo, Dubai'de kaybolmuş Alan'ı arıyormuş bulursa getirecekmiş.

burjalarab.webp

Gerekirse ben bir iki avro atarım ama bu Pato alınsın.

Ulan gözün doysun...

Pato 10M NET mı alıyor ?
8-9 milyon euroya denk geliyo.Maaşı 5 alır 2-3 de pirim verirler.33 yaşında Gomis bile primlerle 6 milyon euro alıyosa Pato bu maaşı alır biz de.

8 gun kaldi ve 1 tane forvet bile alamadilar

Transfer yapmayi beceremeyen kisilerin yonetimde isi yok sezon sonu defolup gitsinler

Gelen giden yok, herkes yalan söylüyor. TK 7 dediler o Türk Hava Yolları'nın Washington seferinde yurt dışına çıkan uçağın kodudur. Gelecek olsa bile TK 8 olur. Yani Tek sayılar genelde gidiş ve çift sayılar geliş olur.
Ohh Levent Akgün is back
Takipteyiz

ÖZEL - Galatasaray, Pato transferi için tüm imkanları zorluyor ancak Brezilyalı golcünün Çin'deki yıllık 10 milyon dolarlık maaşı transferin önündeki en büyük engel. (Malum Kaynak)
Ben de bunu anlamıyorum. Bu transfere girişmeden önce 10 milyon aldığını bilmiyor muydunuz? Komik gerçekten. Benim en başından beri inancım yoktu Alan, Pato gibi yıldız transferlere de burada bekleyen saf, masum insanlara yazık. Böyle saçma haberlerin basına yansıdığı gibi yalanlanması gerek bence çünkü bana göre imkansız. İlginç.

bu alan kim ki? transfer döneminden önce hic kimse tanimiyordu. siradan takimlarda oynadi bugüne kadar. biraz fazla gol atti diye hemen yildiz muamelesi görüyor.

artik gina geldi. gelmezse gelmesin. böyle kendilerini yildiz gören siradan paragöz fubtolcular gelecegine forvetsiz oynayalim daha iyi.
salzburg takımının golcüsü

bilse bilse alamancılar bilir.

7 numarali deve kosu sirasinda yolunu kayip etmis, tum camia onu bekliyor

cf677adab8c933facc1be25d35f02a86.jpg

SON DAKIKA

Albayrak ve 11 Milyon Euro yatirdigi Deve, yaris esnasinda pistden Kayboldu. Deve En son Mogolistanda görüntülendi. Böylece Galatasaray forvet transferi bir kaç gün sarkacak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben de bunu anlamıyorum. Bu transfere girişmeden önce 10 milyon aldığını bilmiyor muydunuz? Komik gerçekten. Benim en başından beri inancım yoktu Alan, Pato gibi yıldız transferlere de burada bekleyen saf, masum insanlara yazık. Böyle saçma haberlerin basına yansıdığı gibi yalanlanması gerek bence çünkü bana göre imkansız. İlginç.
Elde para varken almayı deniyolar alamazlarsa Scout transferini alıp getirecekler.

Transferleri Göztepe maçına yetiştirmeyi geçtim ben artık inşallah transfer yapabilirler. Yavaştan yol yapmaya başladılar Pato için çok uğraşıyorlar ama 10m maaş alıyor , Alan'ın menejeri çok para istiyor vs vs.

ÖZEL - Galatasaray, Pato transferi için tüm imkanları zorluyor ancak Brezilyalı golcünün Çin'deki yıllık 10 milyon dolarlık maaşı transferin önündeki en büyük engel. (Malum Kaynak)
Haberciliğe bak be Galatasaray Messi'yi istiyor ancak 30 milyon euroluk maaşı transferin önündeki en büyük engel (!)

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt