Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.700
- 59.298
- 4.758
buna benziyor herhalde işyok be ahbap yan gel yat zaten moduller bize hazir olarak geliyor sadece formatlayip sisteme giris yapiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
buna benziyor herhalde işyok be ahbap yan gel yat zaten moduller bize hazir olarak geliyor sadece formatlayip sisteme giris yapiyoruz
Patonun transferinden 3-4 menajer hayatinin vurgununu yapar, yani 1-2 saatlik olay degilarkadas bu oyuncu almak 48 saat falan mi suruyor?
en fazla 1-2 saat surer, napiyor bunlar dubaide
8-9 milyon euroya denk geliyo.Maaşı 5 alır 2-3 de pirim verirler.33 yaşında Gomis bile primlerle 6 milyon euro alıyosa Pato bu maaşı alır biz de.Gerekirse ben bir iki avro atarım ama bu Pato alınsın.
Ulan gözün doysun...
Pato 10M NET mı alıyor ?
Ohh Levent Akgün is backGelen giden yok, herkes yalan söylüyor. TK 7 dediler o Türk Hava Yolları'nın Washington seferinde yurt dışına çıkan uçağın kodudur. Gelecek olsa bile TK 8 olur. Yani Tek sayılar genelde gidiş ve çift sayılar geliş olur.
Ben de bunu anlamıyorum. Bu transfere girişmeden önce 10 milyon aldığını bilmiyor muydunuz? Komik gerçekten. Benim en başından beri inancım yoktu Alan, Pato gibi yıldız transferlere de burada bekleyen saf, masum insanlara yazık. Böyle saçma haberlerin basına yansıdığı gibi yalanlanması gerek bence çünkü bana göre imkansız. İlginç.ÖZEL - Galatasaray, Pato transferi için tüm imkanları zorluyor ancak Brezilyalı golcünün Çin'deki yıllık 10 milyon dolarlık maaşı transferin önündeki en büyük engel. (Malum Kaynak)
Yiğit ve arkadaşları ilk sırada beklet havalimanındaPato gibi biri gerçekten gelecekse iniş saatını açıklamazlar umarım.
Taraftar aylarca çile çektikten sonra yıkar orayı.
salzburg takımının golcüsübu alan kim ki? transfer döneminden önce hic kimse tanimiyordu. siradan takimlarda oynadi bugüne kadar. biraz fazla gol atti diye hemen yildiz muamelesi görüyor.
artik gina geldi. gelmezse gelmesin. böyle kendilerini yildiz gören siradan paragöz fubtolcular gelecegine forvetsiz oynayalim daha iyi.
7 numarali deve kosu sirasinda yolunu kayip etmis, tum camia onu bekliyor
Elde para varken almayı deniyolar alamazlarsa Scout transferini alıp getirecekler.Ben de bunu anlamıyorum. Bu transfere girişmeden önce 10 milyon aldığını bilmiyor muydunuz? Komik gerçekten. Benim en başından beri inancım yoktu Alan, Pato gibi yıldız transferlere de burada bekleyen saf, masum insanlara yazık. Böyle saçma haberlerin basına yansıdığı gibi yalanlanması gerek bence çünkü bana göre imkansız. İlginç.
Haberciliğe bak be Galatasaray Messi'yi istiyor ancak 30 milyon euroluk maaşı transferin önündeki en büyük engel (!)ÖZEL - Galatasaray, Pato transferi için tüm imkanları zorluyor ancak Brezilyalı golcünün Çin'deki yıllık 10 milyon dolarlık maaşı transferin önündeki en büyük engel. (Malum Kaynak)