- 15 Aralık 2011
- 17.984
- 7.067
- 1.373
En iyisini yapıyorsun,bu beceriksizler düzgün transfer yapamaz zaten hiç üzülmeye değmez inanıp.ben cıkan hiç bi habere inanmıyorum artık.olumsuz sonuclanınca da yas tutmuyorum dolayısıyla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En iyisini yapıyorsun,bu beceriksizler düzgün transfer yapamaz zaten hiç üzülmeye değmez inanıp.ben cıkan hiç bi habere inanmıyorum artık.olumsuz sonuclanınca da yas tutmuyorum dolayısıyla
Vallahi kafam çok bozuk bu şerefsizlerin rahatlığına.Üstat takım da forvet yok kime küfür ettin?
Sinirlerine hakim ol üstat.@Keramettin TANRIVERDİ
Kral beni 2 3 gün banla yoksa ana avrat sovücem bunlara.
Sakin olalim birkac saate forvet gelecek banlanmak istemeyinizForvetinizin
kahvecinin yanındaki terzi oluyor sanırımBurhan Can Terzi, İrfan Can Kahveci’nin nesi oluyor?
kim geliorSakin olalim birkac saate forvet gelecek banlanmak istemeyiniz
Bak yine dursun dönemi geliyor aklıma mayıs bitiyor kasımı göremez diyorduk sonra tekrar mayıs tekrar kasım oluyordu. En son kendi beyinsizliğine kendini yok ettiBu yönetim mayıs ayını göremez.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sikender Beykim gelior
Sövüp, içini boşalt yediğin bana değsin bari mirim..@Keramettin TANRIVERDİ
Kral beni 2 3 gün banla yoksa ana avrat sovücem bunlara.
takmadım abi doktorluk uzerinden mizah yapıyor sandım. gercekten doktormus ogrenmis olduk.Adama niye taktın bilmiyorum da gayet işinde gücünde, sağlam bir Galatasaraylı ve iyi bir aile babası kendisi gördüğüm kadarıyla.
Bayağı da görüşmüşlüğümüz vardır.
Tamam tanıyorsun yahu... Anladık... ?Adama niye taktın bilmiyorum da gayet işinde gücünde, sağlam bir Galatasaraylı ve iyi bir aile babası kendisi gördüğüm kadarıyla.
Bayağı da görüşmüşlüğümüz vardır.