Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forvet alın transfer yapin kap istiyorum kapppp allahin belalaruii
IMG_20190119_003902.webp

Küme düşmemeye oyniycaz heralde ikinci dönem çünkü mevcut kadro ilk 10a giremez ...

Duyumcular işi gücü bırakmış bir dönem parlayıp çaptan düşmüş forvetleri tek tek bize yazıyor.. Rooney-falcao - balo-bony şimdi de pato.. Şunların bir tanesinin aslı astarı varsa şerefsizim.. Seneye de gilardino-dzeko falan yazılacak

Ozan kabak —> Semih kaya
Serdar aziz —> Marcao
Forvet kalitesini yukseltme umuduyla girdigimiz transfer doneminde defansif kalitemizi dusurduk

Maicon'u satıp Mirandayı almak ve forvete Alan'ı getirmek çok mu zordu lan şu 15 gün içinde

Muslera
Linnes Ozan Miranda Nagatomo
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda Garry
Alan

+ Serdar,Donk,Mariano,Onyekuru,Sinan,Yunus,Emre Akbaba

patoyu alacağımıza zerre inancım yok,ama ne yakışır bize pato be aslan dövmesi falan büyük iş olurdu....

Pato 5 milyon net altina oynar mi ya ? Biz nasil odeyelim ? Herifler twitterdan ufuruyor.

Ben Alani da aldigimizi sanmiyorum. O da yuksek maasli. Ama bonservis dusuk olursa katlanabiliriz belki.

Maicon'u satıp Mirandayı almak ve forvete Alan'ı getirmek çok mu zordu lan şu 15 gün içinde

Muslera
Linnes Ozan Miranda Nagatomo
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda Garry
Alan

+ Serdar,Donk,Mariano,Onyekuru,Sinan,Yunus,Emre Akbaba
E , hainligi kim yapacak o zaman ?

Ozan kabak —> Semih kaya
Serdar aziz —> Marcao
Forvet kalitesini yukseltme umuduyla girdigimiz transfer doneminde defansif kalitemizi dusurduk
Serdar Aziz'in Marcao'dan daha iyi oldugunu nereden biliyorsun? Adam daha 1 maca cikmadan cop ilan ettiniz bravo.

Duyumcular işi gücü bırakmış bir dönem parlayıp çaptan düşmüş forvetleri tek tek bize yazıyor.. Rooney-falcao - balo-bony şimdi de pato.. Şunların bir tanesinin aslı astarı varsa şerefsizim.. Seneye de gilardino-dzeko falan yazılacak

Seneye Dzeko mantikli 33 yasinda kontrati bitiyor olacak ama 1-2 sene is yapacak bir herif

Ulan yonetim

Transferde sicak dakikalar, hafta sonu saat gece 1 bile degil

Forum uyumak uzere... Bu sizin eseriniz

Ozan kabak —> Semih kaya
Serdar aziz —> Marcao
Daha dur şu transfer dönemi bitsin bütçe - verirse
34.png
Çin3928 Şub 2019daha 41 gün açık

77.png
Japonya45529 Mar 2019daha 70 gün açık

26.png
Brezilya2713 Nis 2019daha 75 gün açık

Şu arkadaşlardan birkaçına oyuncu iteleriz

Serdar Aziz'in Marcao'dan daha iyi oldugunu nereden biliyorsun? Adam daha 1 maca cikmadan cop ilan ettiniz bravo.

Bilmiyorum elbette marcou yu cop ilan ettigimi nerden cikardin renktas

Su ana kadar kariyerlerinde olusturduklari profilleri goz onunde bulundurarak turkiye ligi icin uyum sureci vs ile birlikte inanilmaz bir defansif kalite artisi olucagini dusunmuyorum

Alan geliyorsa yıllık ücreti yüksek bir oyuncu daha almamız mümkün değil.
Bony, Balo, Pato tamamen hayal.
Tetteh en mantıklısı. H.o. diyebiliriz bu yüzden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt