Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tetteh doğru yerlere koşu yapmayı bildiği için Eren'in bile o kadar gol attığı takımda,Feghouli,Belhanda gibi isimler kaldığı sürece gol yükümüzü her türlü çeker ayrıca bir de sola Alan'ı koydukmu ikinci forvet gibi yeterli olur

6 ay Ağustos böceği gibi yan gelir yatarsan , 1 hafta yumurta gelir kapıya dayanır . Elin oğlu geçirir kazigi . Bu yönetim beni gunahkar yapti

fenere gelen transferlerin önemi yok arkadaşlar zaten kiralık falan alabiliyor,bu sezon kümede kalmaya çalışacaklar seneye de avrupadan men falan feneri rakip olarak görmüyorum ben

Tetteh, Pogba nin forvet versiyonu

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk

Muslera
Mariano - Linnes
Maicon - Marcao - Semih
Nagatomo - Ömer
Fernando - Donk
Ndiaye - Selcuk
Belhanda - Emre
Feghouli - Sinan
Onyekuru - Yunus
Alan - Tetteh

Bari şunu yapın lan vitaminsizler

pragın 1 adet macını buldum üşenmedim izledim bu çocukta potansiyel var videolara göre yorum yapmayın ama bu cocuk golcü degil

ELMANDER tarzı bir adam oyun içinde sürekli saga sola basıyor ilerde top tutuyor boyuna göre hızlı

ben izlediğim ilk 2 uzun videoda beğenmiştim baya
geçen gün izlediğimiz videoda çöpün ötesiydi

7,5 olayı saçmalık ama , o düzey bi adam değil.

Uefa'ya 3 oyuncu bildirmeyi öne atıp Alan-Tetteh alırlar. Maicon'da gitmek istemediğinden takımda durur.Semih'i saymıyorum.Çünkü akşam maçı tribünden izler.Yaz ayında takım yenilenir.
Savanier'i 10 gün içinde aldık aldık bir daha böyle fırsat denk gelmez en son 3 yıl önce Delaney fırsatı gelmişti almadık

pragın 1 adet macını buldum üşenmedim izledim bu çocukta potansiyel var videolara göre yorum yapmayın ama bu cocuk golcü degil

ELMANDER tarzı bir adam oyun içinde sürekli saga sola basıyor ilerde top tutuyor boyuna göre hızlı
bizede lazım olan bu...bu şekilde kanatların ve ortasahada bol bol gol atar...tabiki tutması lazım...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Son günlere bıraktılar çapsızlar transferi şimdi üçe alacakları topçuyu beşe alacaklar

Ağzından Galatasaray ın menfaati kelimesini düşünmeyenler 6 aydır forvet transferi icin en ufak gayret göstermedi .

farkettiniz mi bilmiyorum mustafa kapı u19 için de gençken u21de oynuyor şuan gelecek sene a takımda kesin...umarım iyi kontrat yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt