Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M.Kapı'ya 100m'den aşağı serbest kalma maddesi koyan şerefsizdir

bi tane yönetim istifa şeklinde bir başlık açında ne tartışacaksak orda tartışalım buranın tadı tuzu kalmadı artık. bu işe yaramaz, plansız, programsız herifler içine etti tüm sezonun. yaptıkları resmen hainlik. aponun söylemiyle fazia bir durum

Tetteh Alan'a alan açar,.Alan aldığını gol yapar.Korkum o ki bu gün yarın Feguli satılır.O zaman forvetlere ne top atılır,ne alan açılır.(Tetteh transferi kritik, gol atması da artırır,burda Alan gibi solda da oynayacak golcü biri alınması planlamada doğru.hele ki belhanda gibi gol özürlü bir orta sahamız varken.Ancak bir yandan da insan Bony,Demba ba kâbusu görürmüyüz demeden kendini alamıyor ?)

Fatih hoca da izliyor u 21 maçını.recep güle laf edenler şu pası gördü mü ya ?cekdar kaçırdı.2000 jenerasyonunda en beğenmediğiniz ismin bile oyun görüşü ve zekası var

adam kapi nerden bilsin södhaödjaös. Bir kac saat önce anlasildigini aciklamis o siteye. Insallah bizim fotomac,beyaz tv gibi degildir.

-------------------------

Bu adami elestiririz, teknik taktik o mac bu mac kötü yapti diyebiliriz, ama ben bile o kadar laf ettikten sonra bir daha küfür, hakaret edemem buna.. Zamaninda bok vardi Aysal+ Terim ego savasi yüzünden herseyin icine ettiler..

Ulan Fcn Blog ne sallamış KAP olayını, leş herifler çeviri bile yapamıyor bide sayfa yönetiyorlar güya

pragın 1 adet macını buldum üşenmedim izledim bu çocukta potansiyel var videolara göre yorum yapmayın ama bu cocuk golcü degil

ELMANDER tarzı bir adam oyun içinde sürekli saga sola basıyor ilerde top tutuyor boyuna göre hızlı

E o zaman tetteh golcu degilse manyak mi bizimkiler dunyanin bonservisini oduyor ?

Valla tırsmaya basladım. Bu salaklar panikle yanlis yatirim yaparlarsa yandik.

Mustafa kapi çekdar atalay izlemek isteyenler u 21 basligina

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt