Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kovalim hocayi tamam her sene baska hoca gelsin o zaman mukemmel oluruz

Surda yarim sezon oynandi butum takim sakat ve cezaliydi ona ragmen 6 puan geride bitirdi ona ragmen yoneticilerin yapamadigi transferleri hocaya fatura edelim derdindesiniz

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Surda yarim sezon oynandi butum takim sakat ve cezaliydi ona ragmen 6 puan geride bitirdi ona ragmen yoneticilerin yapamadigi transferleri hocaya fatura edelim derdindesiniz

Tek hocanın degıl sizin gibi terımcılerınde taraftarlıgı bırakmasını ıstıyoruz

Butun takim neden sakat ve cezaliydi acaba renkdas?

porto'ya yenildikten sonra havalara zıplayan hocanın ibb'nin 6 puan gerisinde olduğu için sevinen fanboy'u

haci niye ona buna yaziyoruz onu anlamiyorum o mac belhanda 30.dakikada kirmizi gorene kadar 2-0di zaten ki hani desek ki dirsek atti ondan olsu birsey demeyecegim pozisyon geregi timing hatasi yapti ve bu bilege gelince dogal olarak kirmizi gordu bu sadece hatadir.

Bak bende eski hemde fena terimcilerdenim terim>geri kalan alayı ama hocayi korumayı gerektirmiyor bunlar hataya hata dememiz gerekiyor her elestride korumaya calismak inanin terime zarar veriyor.

Sinan diyorsun altyapidan birini bile denemedi lafinada olsa deneyip aha ben genclere sariliyorum bakin diyebilirdi.
Hadi o mac istisna tuttu(ki ben elestirmistim orada çünkü ta bugünleri görerek dedim olmaz geçici işlere ihtiyacimiz yok diye) ama gel gelelim ereni itin bir tarafina soktu bir sonraki mac gitti yine oynatti yine degisen bir sey olmadı.

Eski terim bu değildi beyler bir çözüm arardı surekli erene sovdukten sonra sittin senr bir daha o formayi giyemezdi giyecekse de bam baska bir adam plmus halde giyerdi ama bizdeki bir sonraki macta ölmüş eşek gibi takılıyordu.

Terimin takiminda biri gerizekali 2 forvet olmazdi hata yapan tokatı yerdi sahada bağırırdı.
Hoca köşeye sıkıştıysa söylesin bu taraftar her zaman arkasında durur, belirsizlige suskunluga hayır.
Alt yapidakileri yeterli gorse hoca oynatiyor zaten

Emre belozoglu ozan kabak semih kaya bak bakalim kac yaslarinda ilk maca cikmislar

Hocanin sezon basi istedigi iki forvet transferi olsa sence bu durumda olur muyduk ?

Gözlüklü biri vardı aday o adama amele fakir muamelesi yapıldı hep. Adam Gameiro ve Rabiot yu getirecekti 2 dönem önce.
turgay kıran..
o adama helal olsun hep en zor zamanlarda adaylığını koydu. Ulan 17.sıradaki kuşların gündemi bizimki kadar çalkalanmıyor ne güzel demiş diyen "Galatasayın düşmanı yine Galatasaylılardır" diye

Kimle konuşuyorsun bilmiyorum hocam ama salla uğraşma böyle tiplerle.

Bu arada emreç falan gelmez gereksiz gaz vermeyelim millete gerceklerden uzaklasiliyor sonra daha buyuk sorunlarimiz var. Sol acik forvet sag acik ve stoperimiz yok. 3 tane solbekimiz var kiyamet alameti gibi bir sezon

Yazın aldılar reis. Cm 03 04 te 16 yaşındaydı ve efsane oynuyordu

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Efsane lafi az kalir yaninda be reis. Az kariyer yapmadim onla.o yasta cilgin atiyordu. Acayip sasirdim gorunce.
Al iste yedik golu o atti simdi :asd:

Karşıda rakip mi var? Beşiktaş leş fener hiç bahsetmeye gerek yok Trabzon leş. Başaksehir var bir onuda rakip yerine koyan varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt