haci niye ona buna yaziyoruz onu anlamiyorum o mac belhanda 30.dakikada kirmizi gorene kadar 2-0di zaten ki hani desek ki dirsek atti ondan olsu birsey demeyecegim pozisyon geregi timing hatasi yapti ve bu bilege gelince dogal olarak kirmizi gordu bu sadece hatadir.
Bak bende eski hemde fena terimcilerdenim terim>geri kalan alayı ama hocayi korumayı gerektirmiyor bunlar hataya hata dememiz gerekiyor her elestride korumaya calismak inanin terime zarar veriyor.
Sinan diyorsun altyapidan birini bile denemedi lafinada olsa deneyip aha ben genclere sariliyorum bakin diyebilirdi.
Hadi o mac istisna tuttu(ki ben elestirmistim orada çünkü ta bugünleri görerek dedim olmaz geçici işlere ihtiyacimiz yok diye) ama gel gelelim ereni itin bir tarafina soktu bir sonraki mac gitti yine oynatti yine degisen bir sey olmadı.
Eski terim bu değildi beyler bir çözüm arardı surekli erene sovdukten sonra sittin senr bir daha o formayi giyemezdi giyecekse de bam baska bir adam plmus halde giyerdi ama bizdeki bir sonraki macta ölmüş eşek gibi takılıyordu.
Terimin takiminda biri gerizekali 2 forvet olmazdi hata yapan tokatı yerdi sahada bağırırdı.
Hoca köşeye sıkıştıysa söylesin bu taraftar her zaman arkasında durur, belirsizlige suskunluga hayır.