Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğur Karakullukçu: "Galatasaray, al-sat sınırında şu an 14 milyon Euro artıda. Telles birkaç gün içinde Atletico Madrid'e gidecek, oradan da 3.5 milyon Euro gibi bir para gelecek. Buna rağmen santraforun Sinan, sol bekin Linnes, stoperin Maicon ve şampiyonluk kovalıyorsun." Parçala Aslanım on Twitter

ee forvet almışız zaten
IMG_20190119_021231.webp

Cin'de her takim (Sehir ismi) (Sponsor ismi) seklinde

Tianjin Quanjian = Basaksehir Medipol gibi, alelade bir sponsor degil yani

Dusun tum finansor Medipol, batsa ne olur? Ki batmadi yolsuzluktan iceri alinip mal varliklarina el konuldu. Takim kesin dagilacak. Soru su: takim simdi mi dagilacak sene sonunda mi?
çin yasalarına bakmak lazım bir suru yasal detay vardır orda

Yarın en çok merak ettiğim Mariano Maicon Marcao Fernando 4'lüsünün paslarıyla savunmadan top kullanımında neler değişecek? Bu tip isimlerin önüne hareketli bir Pato hücuma geçiş konusunda rahatlatırdı hakikaten.

Yarın en çok merak ettiğim Mariano Maicon Marcao Fernando 4'lüsünün paslarıyla savunmadan top kullanımında neler değişecek? Bu tip isimlerin önüne hareketli bir Pato hücuma geçiş konusunda rahatlatırdı hakikaten.
Bir sey farkedecegi yok bu ruhsuzlar oyle kötü oynuyor ki son zamanlarda tabi marcao haric kendi.dillerin de bile anlaşamaz hale geldiler

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Futbolcu
Sozlesmeyi ne için yapıyor kulüpler iyi oynasın katkı versin diye degilmi.futbolcu görevini yapmıyorsa kulüp tek taraflı fesh etme hakkına sahip olabilmeli.butun ipler topcunun elinde...
topçuların görevi = maça çık dendiğinde maça çıkmak
bunun harici o dediklerini hiç bir kanuna göre yapamazsın duygusal düşünüorsun
tarık der ki kafanıza silah mı dayadım beni alın sözleşme yapın diye
maça çık oyna dediniz de oynamadım mı

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray, al-sat sınırında şu an 14 milyon Euro artıda. Telles birkaç gün içinde Atletico Madrid'e gidecek, oradan da 3.5 milyon Euro gibi bir para gelecek. Buna rağmen santraforun Sinan, sol bekin Linnes, stoperin Maicon ve şampiyonluk kovalıyorsun." Parçala Aslanım on Twitter

Biri Ugur'a bonuslarin transferin gerceklestigi doneme yazildigini soylesin. Settlement agreement'ta acikca yaziyor. +16m'deyiz. Telles satilsa da satilmasa da degismeyecek.

topçuların görevi = maça çık dendiğinde maça çıkmak
bunun harici o dediklerini hiç bir kanuna göre yapamazsın duygusal düşünüorsun
tarık der ki kafanıza silah mı dayadım beni alın sözleşme yapın diye
maça çık oyna dediniz de oynamadım mı
O zaman öğretmenlerin görevi de derse girmek sadece ,ders anlatmazlarsa olur. Doktorlar odalarında beklesin hicbir hastayı tedavi etmesin,muhendis bir sorunla karşılaştığında ben anlamadım bu işten halledemiyorum desin .diyebiliyorlar mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt