Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lyon Ndombele ve Ferland Mendy ikilisini alarak cok iyi is cikardi. Iki buyuk potansiyel. Ozellikle de Ndombele. Adami izlemek buyuk bir keyif, dikine oynamasi, dribblingleri, calimlari. Ustelik ikisini de fransa ikinci liginden aldilar.

Naby Keita ve Mane de fransa ikinci liginden transfer oldular. Scout ekibi sezon sonu oradan bir 8 numara veya kanat bulsa iyi olur. Bundesliga takimlari fransa ikinci ligine hucum ediyor.

Bir sey farkedecegi yok bu ruhsuzlar oyle kötü oynuyor ki son zamanlarda tabi marcao haric kendi.dillerin de bile anlaşamaz hale geldiler

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kondisyonerin değiştiğini unutmayalım. Faydası olacaktır koşu performansı olarak. İlk yarıda koşmak istiyordu koşamıyordu topçular net görünüyordu bu. Değişmesi için de yeni kondisyoner alındı. İlla etkisini görürüz.

O zaman öğretmenlerin görevi de derse girmek sadece ,ders anlatmazlarsa olur. Doktorlar odalarında beklesin hicbir hastayı tedavi etmesin,muhendis bir sorunla karşılaştığında ben anlamadım bu işten halledemiyorum desin .diyebiliyorlar mi
yazdığın şeylerle benim söylediğim şeylerin zerre alakası yok

Bilmiyorum ama marcao istenildiği gibi çıkmazsa ozanın eksiğini çok fazla hissedeceğiz.

Şu Twitter'dakilerin yaratıcılığı beni benden alıyor :)

Ekli dosyalar

• _20190119_022651.webp
    _20190119_022651.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 114
yazdığın şeylerle benim söylediğim şeylerin zerre alakası yok
Diğer hicbir meslekte olmadığı kadar is güvenliği var adam yıllarca hiç maca çıkmıyor ama aynı maaşı alabiliyor.muhendis bir şirkete girerken şirket yetkilisinin kafasına silah mi dayıyor da tarık camdal silah mi dayadı diyosun...

O zaman öğretmenlerin görevi de derse girmek sadece ,ders anlatmazlarsa olur. Doktorlar odalarında beklesin hicbir hastayı tedavi etmesin,muhendis bir sorunla karşılaştığında ben anlamadım bu işten halledemiyorum desin .diyebiliyorlar mi
haklısın ama tersi de gecerli
ogretmen istedigi zaman istifa edip gidebilir ama sozlesmeli futbolcu gidemez
futbolcular da bordrolu calıssın diyorsan her futbolcunun istedigi an baska takıma gitmesini goze alacaksın. kabul eder misin bunu?

Yahu bu güne kadar forvet alınmamasının en ufak bir mantıklı açıklaması yok. Artık bu yönetimin beceriksizliği veya dahada ileriye gideyim acizliği filan değil buna inanan kimse kalmamıştır sanırım ?

Serdar gitmeden yerini Marcao ile doldurdular
Nagatomo milli takıma gitti yerine Emre Taşdemir geldi
Ozan gitti 1-2 gün içinde yerini Semih ile dolduracaklar

Gomis 'in yeri neden 6 aydır doldurulmuyor ? veya onu da geçtim neden kadroda 1 tane bile forvet yok ?

Ben artık burada art niyet arıyorum, yönetimin bilerek bunu yaptığından eminim artık, yahu başarılı olmak isteyen bir Galatasaray başkanının veya yöneticisinin şu durumu kabullenmesi, koskoca Galatasaray 'ı 6 ay forvetsiz bıraktıktan sonra üzerine ligin ikinci yarısına forvetsiz başlatmaları akıl karı değil

Yoksa bu iş bilmezlikle kötü başkanlıkla filan açıklanabilecek bir olay değil ...

Yok o kadar olmaz da ama bize ilk 3 disi kalabiliriz kesinlikle.

puan farkı kapanmayacak bi aralıkta değil aslında

genel olarak ft ile dağıldımmı tam dağıldığımızı hesaba katar isek, hiç risk yok diyemeyiz i guess.

Benfica leş gibi oynuyor. Maalesef bizimde onlardan pek farkımız yok.

Diğer hicbir meslekte olmadığı kadar is güvenliği var adam yıllarca hiç maca çıkmıyor ama aynı maaşı alabiliyor.muhendis bir şirkete girerken şirket yetkilisinin kafasına silah mi dayıyor da tarık camdal silah mi dayadı diyosun...
dostum
sen mühendis olarak 1 şirkete işe alınsan
aylık 100bin liradan 1 senelik sözleşme imzalasan
performansın kötü olsa bile hadi ben seni kovdum yahut bu ay maaşını ödemiyorum diyemezler sana
tarık çamdalın maça çıkmaması kendi isteğiyle yaptığı 1 şey değil
oynatsaydın oynardı
hiçbir futbolcu iyi oynayacağını taahhüt edip sözleşme imzalamaz
oynayacağını taahhüt edip sözleşme imzalar
sen tarık çamdal'a hadi maça çıkıyorsun dedin de çıkmadı mı?

ÖLDÜM YAAAAAAA ASLIHAN ASIGIM SANA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt