- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Biri Ugur'a bonuslarin transferin gerceklestigi doneme yazildigini soylesin. Settlement agreement'ta acikca yaziyor. +16m'deyiz. Telles satilsa da satilmasa da degismeyecek.
setilmint egrimint olacak üstad.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biri Ugur'a bonuslarin transferin gerceklestigi doneme yazildigini soylesin. Settlement agreement'ta acikca yaziyor. +16m'deyiz. Telles satilsa da satilmasa da degismeyecek.
Fit bir Feghouli'yi izlemek buyuk bir keyif
Bir sey farkedecegi yok bu ruhsuzlar oyle kötü oynuyor ki son zamanlarda tabi marcao haric kendi.dillerin de bile anlaşamaz hale geldiler
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yazdığın şeylerle benim söylediğim şeylerin zerre alakası yokO zaman öğretmenlerin görevi de derse girmek sadece ,ders anlatmazlarsa olur. Doktorlar odalarında beklesin hicbir hastayı tedavi etmesin,muhendis bir sorunla karşılaştığında ben anlamadım bu işten halledemiyorum desin .diyebiliyorlar mi
Şaşırma hiç. Adam akıllı transfer yapmazsak fener bile üstümüzde bitirir.
Diğer hicbir meslekte olmadığı kadar is güvenliği var adam yıllarca hiç maca çıkmıyor ama aynı maaşı alabiliyor.muhendis bir şirkete girerken şirket yetkilisinin kafasına silah mi dayıyor da tarık camdal silah mi dayadı diyosun...yazdığın şeylerle benim söylediğim şeylerin zerre alakası yok
haklısın ama tersi de gecerliO zaman öğretmenlerin görevi de derse girmek sadece ,ders anlatmazlarsa olur. Doktorlar odalarında beklesin hicbir hastayı tedavi etmesin,muhendis bir sorunla karşılaştığında ben anlamadım bu işten halledemiyorum desin .diyebiliyorlar mi
Yok o kadar olmaz da ama bize ilk 3 disi kalabiliriz kesinlikle.
Nagatomo ve Emre kahkaha atarak güler.
dostumDiğer hicbir meslekte olmadığı kadar is güvenliği var adam yıllarca hiç maca çıkmıyor ama aynı maaşı alabiliyor.muhendis bir şirkete girerken şirket yetkilisinin kafasına silah mi dayıyor da tarık camdal silah mi dayadı diyosun...
Ciddi ciddi transfer ettik mi simdi bunu