Cem Çelik
Aslan Üye
- 24 Haziran 2009
- 7.701
- 3.723
- 1.918
Telles’te A.Madridte sayılır 40 m euroya. Kaç gelecekti oradan %15 mi?
Şu Telles'ten de ne ekmek yedik be maşallah. Hala var mı ki öyle bi pay?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Telles’te A.Madridte sayılır 40 m euroya. Kaç gelecekti oradan %15 mi?
Daha bir şey almadık ki. İlk transferini yapıyorŞu Telles'ten de ne ekmek yedik be maşallah. Hala var mı ki öyle bi pay?
Işte demek istediğim bu abi .ama futbolda nasıl işliyor. Adam kötü performans verince 1 kuruş indirim yapmıyor ama Iyi oynayınca hani nerede zam .mantıklı mi yani ...Ben muhendisim. Ve hep özel şirketlerde çalıştım. O şirkete faydalı olamıyorsan en kısa zamanda tazminatını alırsın ve kapı önüne konursun. Ve iş kanununda da patronu koruyan, kollayan bircok madde var.. O maddelerden birine sıgınarak seni işten atabilir.
Futbolcular da özel maddeler gecerli.. Bir futbolcu kulube faydalı olsun diye alınır ama olamasa bile sozlesme sonuna kadar bol sıfırlı yuksek garanti ücretini alabiliyor.
Ben yıllardır savunuyorum: Futbolcu sozlesmeleri performans bazlı yapılmalı. Garanti ücretler düşük, kazanılan mac sonrası alınan primler yuksek olmalı. Oyuncu basarılı olmaya zorlanmalı. (Şimdi ki oyle mi? Tarık yatarak 5 senelik ucretini almadı mı?) Donem sonunda uzaması o futbolcunun performansına endeksli olmalı. Mesela 1 futbolcu sene içinde 30 maç oynarsa sozlesme otomatik olarak 1 sene uzar maddesi olabilir..
tazminatını verirsen topçuyu da kovarsın dostad önünde 1 engel yokBen muhendisim. Ve hep özel şirketlerde çalıştım. O şirkete faydalı olamıyorsan en kısa zamanda tazminatını alırsın ve kapı önüne konursun. Ve iş kanununda da patronu koruyan, kollayan bircok madde var.. O maddelerden birine sıgınarak seni işten atabilir.
Futbolcular da özel maddeler gecerli.. Bir futbolcu kulube faydalı olsun diye alınır ama olamasa bile sozlesme sonuna kadar bol sıfırlı yuksek garanti ücretini alabiliyor.
Ben yıllardır savunuyorum: Futbolcu sozlesmeleri performans bazlı yapılmalı. Garanti ücretler düşük, kazanılan mac sonrası alınan primler yuksek olmalı. Oyuncu basarılı olmaya zorlanmalı. (Şimdi ki oyle mi? Tarık yatarak 5 senelik ucretini almadı mı?) Donem sonunda uzaması o futbolcunun performansına endeksli olmalı. Mesela 1 futbolcu sene içinde 30 maç oynarsa sozlesme otomatik olarak 1 sene uzar maddesi olabilir..
Daha bir şey almadık ki. İlk transferini yapıyor
yalnız bu quanjianın yaptıgı yolsuzluk falan degil resmen serefsizlik. uyduruk baharat karısımlarını kanser ilacı diye satıp tedavi umudu olmayan hastaları somuruyorlarmıs
Işte hiçbir performans tahattut etmemeleri garip degilmi yani...tazminatını verirsen topçuyu da kovarsın dostad önünde 1 engel yok
muhtemelen futbolcuların ayrıcalığı şu performans bazında 1 şey taahhüt etmemeleri
örneğin ben iş başvurusu yaparken ileri derecede photoshop kullandığımı beyan edip sonra o işten bi bok çakmadığım anlaşılırsa beni kovarlar 2 kuruş vermeden
futbolcuların bu tarz olayarları yok adama benim takımımda maça çık diye sözleşme öneriyorsun adam da tamam deyip imzalıyor işin özü bu
kiralik vermisdik biryere ordan almisdikBen aldık diye hatırlıyorum ama tam da emin olamadım şimdi.
Yok kimden ne alacaksın adam hala portodaBen aldık diye hatırlıyorum ama tam da emin olamadım şimdi.
tazminatını verirsen topçuyu da kovarsın dostad önünde 1 engel yok
muhtemelen futbolcuların ayrıcalığı şu performans bazında 1 şey taahhüt etmemeleri
örneğin ben iş başvurusu yaparken ileri derecede photoshop kullandığımı beyan edip sonra o işten bi bok çakmadığım anlaşılırsa beni kovarlar 2 kuruş vermeden
futbolcuların bu tarz olayarları yok adama benim takımımda maça çık diye sözleşme öneriyorsun adam da tamam deyip imzalıyor işin özü bu
valla öyle sözleşme imzalayacak işe yarar topçu bulabilirlerse alsınlar benim itirazım yok onaIşte hiçbir performans tahattut etmemeleri garip degilmi yani...
kiralik vermisdik biryere ordan almisdik
hmm bilmiyom heis ama 2 milyon mu ne atmisdik cepe kiralik verdik diye o sezonDoğru, inter'e kiralıkmış.
Ama sanki öyle bi haber okumuştum Telles piyangosu vs diye.
İzleyelim bakalım gelişmiş Semih'i
Alan Carvalho FIFA 19 - 76 - Prices and Rating - Ultimate Team | Futhead
ben bu dediğinize sonuna kadar katılıyorumSeninle anlasamadığımız nokta şu; Futbolcular mevcut sozlesmelerine göre paralarını alıyorlar.. Bu kanunsuz değil.. Ben diyorum ki, yapılan sozlesmeler revize edilmeli.. Performans ve basarı odaklı olmalı.. Ve oynamadığı (işini layıkıyla yapamadığı halde) 4-5 yıllık sozlesmeler olmamalı..
Biliyorum ya az oynamadım ultimate team ah ahAlan Carvalho FIFA 19 - 76 - Prices and Rating - Ultimate Team | Futhead
Daha temiz bakarsin . Fifa yeni ciktiginda takim kursaydin, iyi bir low budget player olurdu.
Hızı varmış iş yapar o zaman lm rm st de oynuyor çok iyi.
Fifa da Türk liginin icinden geçerim profili bu pace yuksek severim boyle oyuncuları