Kenan Turyak
Parçalı Üye
Serdar aziz ve eren de yok. gelen oyuncu 1Ulan bi Rodriguez, bir de ozan gitti milleteki tribe bak. Ki ozan'ın yerine adam da geldi.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Serdar aziz ve eren de yok. gelen oyuncu 1Ulan bi Rodriguez, bir de ozan gitti milleteki tribe bak. Ki ozan'ın yerine adam da geldi.
kına yak renkdaş senkimin geldigi belli degilki.. adamin 1,30 dk. videosunu izledik.. yani risk.. ozan oynuyordu iste.. hadi onu da gectim .. forvet eksikligi varken kanat yolladik .. ve hala forvet eksikligi yetmemis gibi simdi de kanat eksikligi var.. takim net gücsüzlendirdi.. tabiki millette trib olacak.. mesale mi yakalim ?
Onları hoca hazretlerine soracaksınız renkdaş. Yönetime değil.Serdar aziz ve eren de yok. gelen oyuncu 1
Hoca yönetime adam alma diyor değil mi?2 ay önce liste vermiş 2 ayyyyOnları hoca hazretlerine soracaksınız renkdaş. Yönetime değil.
Sence aralarında uçurum mu vardır? Fatih Terim sormuştur bana stoper ve forvet alacak mısınız? kesin alacağız olmuştur adamda buna güvenerek yol vermiştir. Sence kendi ayağına bile bile kurşun sıkar mı 3-4 ay sabretti yine sabrederdiOnları hoca hazretlerine soracaksınız renkdaş. Yönetime değil.

Bu tarz şeyler oyuncular geldikten sonra olur. Yaptığı saçma salak açıklamadan dolayı hem adamları oynatamıyor, hem de değer kaybına yol açıyor. Hadi Eren'i geçtim ama serdar'ın her zaman piyasası var. Fakat fatö'nün açıklamalarından sonra millet gözden düşmüş adama para falan vermek istemiyor.Sence aralarında uçurum mu vardır? Fatih Terim sormuştur bana stoper ve forvet alacak mısınız? kesin alacağız olmuştur adamda buna güvenerek yol vermiştir. Sence kendi ayağına bile bile kurşun sıkar mı 3-4 ay sabretti yine sabrederdi
Brezilyalı forvet Ricardo Goulart’ı kiralık olarak Palmeiras’a gönderen Guangzhou Evergrande, takımdaki iki banko forvet oyuncusundan birinin gönderilmesi nedeniyle Alan’ın gitmesine soğuk bakmaya başladı. Alan Carvalho da takımdan ayrılmak istemiyor. (Milliyet)
Bu nasıl iş ya ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Brezilyalı forvet Ricardo Goulart’ı kiralık olarak Palmeiras’a gönderen Guangzhou Evergrande, takımdaki iki banko forvet oyuncusundan birinin gönderilmesi nedeniyle Alan’ın gitmesine soğuk bakmaya başladı. Alan Carvalho da takımdan ayrılmak istemiyor. (Milliyet)
Bu nasıl iş ya ?
Sanki Alan geldi de yanina partner ariyorlar.Alan'ın partneri olarak Tetteh'i düşünen Galatasaray, Sparta Prag forması giyen oyuncu için 7.5 M € bonservis + bir sonraki satıştan pay maddesi içeren bir anlaşma önerdi. Taraflar, anlaşmaya yakın. (Sabah)
![]()
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
rüyamda ünal aysal geri dönmüştü
Nevzat'ın haberi değil.Dış haber sorumlusu Onur diye bir adamın haberiNevzat yönetimin üstüne oynuyor. İlk Alan bizde haberleri çıktığında da sözleşmesi uzadı yalan dedi.