Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O dönemin transferleri telles dışında bizi maddi anlamda zor duruma sokan çöplerden oluşuyordu. Bunun sorumlusu da biat ettiğin adam ve yönetimiydi. Eğer bunu kabul etmek istemiyorsan tartismayi burada bitirelim. Yoksa daha fazla tartışmanın bir anlamı yok.

Telles de zarar etmediğimiz tek adam.Onu bile kâr koyup satamadık yoksa.Geri kalan hepsi safi zarar.

Kendimi anlatamiyorum galiba. Ayni şey tarik transferinde de oldu sozlesmesi bitecek adama aptal gibi 4 milyon euro ve ayni maasi sactik niye parlatan tek turk hucumcu bek oyuncusu diye ama tutmayinca bu paralar niye verildi hainler 10 sene sozlesme yapmışlar oluyor.

Tarik, yigit gokoglan gibi oyuncularin o para etmeyeceklerini ogun ben bile gorup almayin çöp diyebilmistim.

Her sozlesmesi bitmesine 6 ay kalan oyuncunun kalitesi bir degildir.

Emre bonservissiz olsa herkes isteyebilir, alan biz bile olsak maasi 1.750 degil belki 2.750 olurdu + imza parasi vs.

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Beterin beteri var. Bu yönetim bize onu gösterdi, çok istedik ama sonuç ortada.

Transfer sezonunun bitmesine 12 gün kalmış, en az 2 forvet 1 kanat 1 stoper lazım.

Sonumuz hayrolsun bu beceriksizlerle.

Semih kaya denilen herif 2 aydır maç oynamamış.Biz niye alıyoruz bu adamı aş evimi burası?

Ya forvet şimdi gol mu atıyordu yoksa şu eldiven giyen miydi?

Eğer yönetim alan ve pato ikilisini alabilirse olumsuz düşüncelerim gider

2014 ocak dolar kuru. 3.07
ontivero 6.14 milyon tl

1 eylul euro kuru 7.56
omer bayram 3.02 milyon tl.

Bir fark goremiyorum.

Bonus.
Emre akbaba 6 aydır yatıyor.
4 milyon euro doviz kuru 6.92 27 milyon tl
Net maas 1.75 milyon euro yattigi yeren yarisi
850 bin euro gunumuz kuruyla 5 milyon tl
Toplam 32 milyon Tl

Vizyona buradan devam edebiliriz
Emre akbaba darbeye bağlı sakatlık geçirdi messiyi alsan sakatlık geçirmeyeceği kesinmi. Yada messiyi aldıktan sonra sakatlık geçirse yönetim beceriksiz mi olacak.Ne hastalıklı bir düşünce tarzı bu? Yönetim çöp zatende bu argüman hiç olmamış.

yok abi bu yonetim cok acemi, forvet transferini niye son gune birakirsinki? simdi ankaragucune karsi puan kaybetsek nolcak? birde resmi sitede aciklama yapmislar "22 sampiyonlugumuza bla bla bla" ya bi gidin allahaskina... 22 sampiyonlugu isteseydiniz bukadar acemice hareket etmezdiniz... yalancilar demiyorlarki bu sezonu feda ettik gelecek sezona bakacagiz diye rezil herifler

2014 ocak dolar kuru. 3.07
ontivero 6.14 milyon tl

1 eylul euro kuru 7.56
omer bayram 3.02 milyon tl.

Bir fark goremiyorum.

Bonus.
Emre akbaba 6 aydır yatıyor.
4 milyon euro doviz kuru 6.92 27 milyon tl
Net maas 1.75 milyon euro yattigi yeren yarisi
850 bin euro gunumuz kuruyla 5 milyon tl
Toplam 32 milyon Tl

Vizyona buradan devam edebiliriz

TL. Ye çevirme işi çok saçma bir kere.. O zamanın 3 milyon eurosu bu zamanın da 3 milyon eurosudur döviz kurunun artışını kulüp beceriksizliği olarak lanse edemezsin.. Ontivero hajrovic zamanında kaç topçu TL alıyordu maaşını

22. şampiyonluğu gerçekten isteyen bir başkan ve yönetim olsaydı 4 ocak cuma günü başlayan transfer döneminde satılacak ve alınacak oyuncuları 1 hafta içinde satışını ve alışını yapar.Kampa hazır takımla giderdi.KİMSE MAVAL OKUMASIN.

Ben hala Tetteh’in geleceğini düşünüyorum yönetimin ve teknik heyetin Modeste olayında olduğu gibi Alan ve Tetteh ten başka getirebileceği adam yok. Onlarda gelmezse son günlerde iç piyasaya saldırmaya başlarlar sezon başında ki Love olayı gibi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

728xauto.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt