Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bu Çin takımı Ricardo Goulart'ı kiralık yollayıp kontenjan açmış.

Ontivero kupada uzaktan gol atınca burada Messi muamelesi görmüştü eleştirene küfür falan ediyorlardı. Hey gidi günler

Edit: bu goldü

Hale bak. Bugun ankaragucu maci var. Gol atmasini bekledigimiz Sinanin 14 macta 1 , belhandanin 0 golü var !!

Onyekuru ve feghouli atmazsa gol atacak adam yok onlar da kanat!! Valla inanmak güç!

Hale bak. Bugun ankaragucu maci var. Gol atmasini bekledigimiz Sinanin 14 macta 1 , belhandanin 0 golü var !!

Onyekuru ve feghouli atmazsa gol atacak adam yok onlar da kanat!! Valla inanmak güç!

birde buna dahil o kadar hata yapip da gol yememize izin veren oyuncularimizda var .. yani durum eksilerde bildigin..

ha geleneksel espirimi de birakayim.. Belhanda: " ben 10 numara degilim 8 numarayim.. insanlar benden gol bekliyor ama ben 8 numarayim" .. eyv

Maicon kafayla yapıştırır bi tane , diğerini de Onyekuru atar 2-1 alırız. Sıfır'dan bir olur.

Muğdat ve Ömer: 0 ve 400k avro
Ontivero ve Hajrovic: 2m ve 3.5m avro

2 kaziga toplam 5.5m avro harcamışız zamanında. Vizyonumuza yakışmayan şeyler falan..
2014 ocak dolar kuru. 3.07
ontivero 6.14 milyon tl

1 eylul euro kuru 7.56
omer bayram 3.02 milyon tl.

Bir fark goremiyorum.

Bonus.
Emre akbaba 6 aydır yatıyor.
4 milyon euro doviz kuru 6.92 27 milyon tl
Net maas 1.75 milyon euro yattigi yeren yarisi
850 bin euro gunumuz kuruyla 5 milyon tl
Toplam 32 milyon Tl

Vizyona buradan devam edebiliriz

birde buna dahil o kadar hata yapip da gol yememize izin veren oyuncularimizda var .. yani durum eksilerde bildigin..

ha geleneksel espirimi de birakayim.. Belhanda: " ben 10 numara degilim 8 numarayim.. insanlar benden gol bekliyor ama ben 8 numarayim" .. eyv

Bolge olarak forvet arkasi oynamam onemli degil 8 noyum ben kaleye isabetli sut cekemem o yuzden diyorsun ? ;)

Ontivero kupada uzaktan gol atınca burada Messi muamelesi görmüştü eleştirene küfür falan ediyorlardı. Hey gidi günler

Edit: bu goldü
24 yaşındaki Ontivero'nun dünya turu devam ediyor

Meksika,Uruguay, Arjantin,Şili,Türkiye, Macaristan,Slovenya, Amerika ve son durağı şimdilik Malezya

bZHb89.jpg

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Altyapıdaki oyuncularımıza Semih'i örnek göstermeliyiz..
Nerde hata yaptı ?
Neden gelişmedi ?
Neden bu kadar yeteneksiz ?
Bu kadar vasıfsızken evlat kontenanından milyon euruları cebe indirirken Neden bu kadar miğdesiz ?

Dünyaca ünlü Stoperimiz Semih'in muhteşem performanslarından biri..

Bolge olarak forvet arkasi oynamam onemli degil 8 noyum ben kaleye isabetli sut cekemem o yuzden diyorsun ? ;)

elestirsen ayri dert .. övsen yine ayri dert.. bir de su gercek var.. Belhanda olmadiginda pozisyon üretemiyoruz ve bu cok göze batiyor.. nasil desem ofansif anlaminda orta sahada kimsenin aklina birsey gelmiyor.. zor ya kafam almiyor acikcasi.. bu transfer döneminde bozuk depresyona girdim sanirim

2014 ocak dolar kuru. 3.07
ontivero 6.14 milyon tl

1 eylul euro kuru 7.56
omer bayram 3.02 milyon tl.

Bir fark goremiyorum.

Bonus.
Emre akbaba 6 aydır yatıyor.
4 milyon euro doviz kuru 6.92 27 milyon tl
Net maas 1.75 milyon euro yattigi yeren yarisi
850 bin euro gunumuz kuruyla 5 milyon tl
Toplam 32 milyon Tl

Vizyona buradan devam edebiliriz

Emre iyi bir oyuncu. Yerli olarak istedigim isimlerdendi. Umarim yasadigi son sakatliktir.

Adamin sakatligi GS formasi ile oynarken aldigi darbe sonucu olustu! Yatiyor diyemezsin! Adamin ayagi kirildi!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt