Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.126
- 20.027
- 3.313
Belhanda & Feghouli paketi 20 Milyon
Sahibinize soyleyin kulubu alsin komple
Alana, Selçuk bedava
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda & Feghouli paketi 20 Milyon
Ontivero
Latin Amerikan wonderkid diye kandırır idim herkesi
Semih duruken hey gidi heyGarry cahill boştaymış niye almıyoruz
Ulan bu Çin takımı Ricardo Goulart'ı kiralık yollayıp kontenjan açmış.
Arnautovici istiyorlarmisUlan bu Çin takımı Ricardo Goulart'ı kiralık yollayıp kontenjan açmış.
E yani Alan'ı kontenjan yüzünden göndermelerine gerek yokArnautovici istiyorlarmis
ikisi toplam 25 paket yapip gitsinler
Hale bak. Bugun ankaragucu maci var. Gol atmasini bekledigimiz Sinanin 14 macta 1 , belhandanin 0 golü var !!
Onyekuru ve feghouli atmazsa gol atacak adam yok onlar da kanat!! Valla inanmak güç!
Hale bak. Bugun ankaragucu maci var. Gol atmasini bekledigimiz Sinanin 14 macta 1 , belhandanin 0 golü var !!
Onyekuru ve feghouli atmazsa gol atacak adam yok onlar da kanat!! Valla inanmak güç!
2014 ocak dolar kuru. 3.07Muğdat ve Ömer: 0 ve 400k avro
Ontivero ve Hajrovic: 2m ve 3.5m avro
2 kaziga toplam 5.5m avro harcamışız zamanında. Vizyonumuza yakışmayan şeyler falan..
birde buna dahil o kadar hata yapip da gol yememize izin veren oyuncularimizda var .. yani durum eksilerde bildigin..
ha geleneksel espirimi de birakayim.. Belhanda: " ben 10 numara degilim 8 numarayim.. insanlar benden gol bekliyor ama ben 8 numarayim" .. eyv
24 yaşındaki Ontivero'nun dünya turu devam ediyorOntivero kupada uzaktan gol atınca burada Messi muamelesi görmüştü eleştirene küfür falan ediyorlardı. Hey gidi günler
Edit: bu goldü
Bolge olarak forvet arkasi oynamam onemli degil 8 noyum ben kaleye isabetli sut cekemem o yuzden diyorsun ?![]()
2014 ocak dolar kuru. 3.07
ontivero 6.14 milyon tl
1 eylul euro kuru 7.56
omer bayram 3.02 milyon tl.
Bir fark goremiyorum.
Bonus.
Emre akbaba 6 aydır yatıyor.
4 milyon euro doviz kuru 6.92 27 milyon tl
Net maas 1.75 milyon euro yattigi yeren yarisi
850 bin euro gunumuz kuruyla 5 milyon tl
Toplam 32 milyon Tl
Vizyona buradan devam edebiliriz