Çağdaş Aslan
Kırmızı Üye
- 30 Ağustos 2013
- 1.219
- 742
- 1.103
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence bugun mactan once bir son dakika gelebilir
O zaten normal hali asil sikinti 2 3 tane atarsaaksama birde Sinan 2-3 tane 100 de 100 lük kaciriyormus.. auwww ozaman izleyin mevzuyu iste :cool:
Diyebiliriz. H.o.Günaydin .. yani Pato h.o diyebilirmiyiz ?
hele kiralık değilde bonservisiylese oooooh ne ala olur, tadından yenmez.o son dk. semih olursa mac cok keyifli gecebilir .. Bein sesini kisar yani o kadar
Balotellinin gelmesi zaten imkansiz da .. yalniz sunu belirtmek lazim.. Galatasaray ortami tam baloluk ortamdir ! yillardir aradigini burda bulabilirdi.. dissiplin geregi fazlasiyla yok.. hatalar af ediliyor .. nasil desem topunu oyna zevk al havasi.. taraftar desen hic bir oynadigi liglere benzemez.. istedigi ilgiyi fazlasiyla alir.. irkcilik fln görmez kolay kolay.. Balotellinin kafasi ariza bir Insan.. adam belli ki cocuklugunu yasayamamis ve "street soccer" player hala.. beni rahat birakin ben estirmek istiyorum kafasinda..
koy bir balloyu Arenada forvete.. bagir dakikalarca adini.. bir hatadan sonra da alkisla gaz ver mesela.. bak bu Balotelli ligde ne yapiyor.. kaleciyi topla birlikte kaleye gömer.. yetenegi tartisilmaz cünkü.. rahat birakacaksin sikistirmayacaksin ve futboldan zevk aldirtacaksin bu cocugu.. ozaman burada kariyerinde ilk defa olmadigi kadar efsane olabilir !
sekil degistirdiler hala kadrodalar mugdat ve omer olarakOntiverolar Hajroviçler nerede yahu
Semih bitti bitmesine de, bir forvet ile beraber aciklarlar o nu. Emre+ Marcao gibio son dk. semih olursa mac cok keyifli gecebilir .. Bein sesini kisar yani o kadar
OntiveroKomisyon yiyecek olsanız kimi alırdınız?
a) Ontivero
b) Yiğit Gökoğlan
![]()
sekil degistirdiler hala kadrodalar mugdat ve omer olarak
Sahibinize soyleyin kulubu alsin komple
Komisyon yiyecek olsanız kimi alırdınız?
a) Ontivero
b) Yiğit Gökoğlan
![]()