Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balotellinin gelmesi zaten imkansiz da .. yalniz sunu belirtmek lazim.. Galatasaray ortami tam baloluk ortamdir ! yillardir aradigini burda bulabilirdi.. dissiplin geregi fazlasiyla yok.. hatalar af ediliyor .. nasil desem topunu oyna zevk al havasi.. taraftar desen hic bir oynadigi liglere benzemez.. istedigi ilgiyi fazlasiyla alir.. irkcilik fln görmez kolay kolay.. Balotellinin kafasi ariza bir Insan.. adam belli ki cocuklugunu yasayamamis ve "street soccer" player hala.. beni rahat birakin ben estirmek istiyorum kafasinda..
koy bir balloyu Arenada forvete.. bagir dakikalarca adini.. bir hatadan sonra da alkisla gaz ver mesela.. bak bu Balotelli ligde ne yapiyor.. kaleciyi topla birlikte kaleye gömer.. yetenegi tartisilmaz cünkü.. rahat birakacaksin sikistirmayacaksin ve futboldan zevk aldirtacaksin bu cocugu.. ozaman burada kariyerinde ilk defa olmadigi kadar efsane olabilir !

Bence Marsilya'da başarılı olacak bu yüzden.

1547883731870.webp

Terim gençleri oynatmakta cesur mu? Yapmayın etmeyin ya geçmiş yillarda belki ok ama bu sene oynatmadi işte bizde yaşadık süreci denayet gibi hizli stoper isteyip durdu beceriksizler alamayinca ozan alternatif olarak kadroya katildi. maicon-ahmet trabzon maçını katletmiş bir sonraki maç maicon-serdar yapılacak maicon sakatlaniyor ve ahmet yerine ozan tercih ediliyor. Hadi ozel hazirlayayim falanda yok. Ayrica ozanin bu sene yaptirdigi penaltilari ahmet ilk geldiginde yaptirmis olsa kursuna dizilirdi altyapı diye millet baski yapti bu çocuk çıktı. Ha terim effect yok mu elbette var en fazla %30falandır o effect.

Aynı terim 88.dakikada altyapidan oyuncular dururken marianoyu, 85.dakikada selcugu, 80.dakikada forvete maiconu sokuyorsa burada altyapi diye birilerini yüceltmeye gerek yok.
Boşüna bir yerden övme çabalarına girmeye gerek yok.

Bugüne kadar olan süreçte o son dakikalardaki oyuncu tercihleri gençler olsaydi, tek forvet eren varken s.ligi basın toplantısında itin götüne soktuğunun ertesinde muğdat pesine tekrar ereni oynatmak yerine çöpte olsa bizim çöpümüz diyerek ali yavuzu vs oynatsaydi size katılıyor olabilirdim.

Maçta inşallaah yaşarız son dakikalarda yedekte kim varken kimler tercih edilecek sonra bu durumu konu olarak ele alırız. Sezarın hakkını sezara veririz

Swansea kulübüne en yakın gazete olan Western Mail,Wilfried Bony hakkında şunları yazmış: “Sky Sport dün Swansea ile Al Sadd kulüplerinin Bony transferi için anlaştığını yazdı ama gerçek olan şu ki henüz Swansea’ye ulaşmış somut bir teklif yok. Oyuncu ile G.Saray da ilgileniyor.”

1547888379750.webp

Wilfred Bony transferini yürüten isimlerin Swansea City adına Türk menajer Kerem Solmaz ve İngiliz Menajer Andy Duncalf, Swansea City cephesinde ise görüşmeleri yürüten kişinin Christopher Farnell olduğu öğrenildi. (Sabah)

eğer şampiyonluğa oynayacaksak Feghouli ve Belhanda kesinlikle kalmalı

Komisyon yiyecek olsanız kimi alırdınız?

a) Ontivero
b) Yiğit Gökoğlan

f0d981127681489595eb82a4b7a70b3e.jpeg

Sahibinize soyleyin kulubu alsin komple

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt