Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2014 ocak dolar kuru. 3.07
ontivero 6.14 milyon tl
1 eylul euro kuru 7.56
omer bayram 3.02 milyon tl.
Bir fark goremiyorum.
Bonus.
Emre akbaba 6 aydır yatıyor.
4 milyon euro doviz kuru 6.92 27 milyon tl
Net maas 1.75 milyon euro yattigi yeren yarisi
850 bin euro gunumuz kuruyla 5 milyon tl
Toplam 32 milyon Tl
Vizyona buradan devam edebiliriz
Hale bak. Bugun ankaragucu maci var. Gol atmasini bekledigimiz Sinanin 14 macta 1 , belhandanin 0 golü var !!
Onyekuru ve feghouli atmazsa gol atacak adam yok onlar da kanat!! Valla inanmak güç!
Sakatliktan dolayı 6 aydır yatiyor mu ?Emre iyi bir oyuncu. Yerli olarak istedigim isimlerdendi. Umarim yasadigi son sakatliktir.
Adamin sakatligi GS formasi ile oynarken aldigi darbe sonucu olustu! Yatiyor diyemezsin! Adamin ayagi kirildi!!
elestirsen ayri dert .. övsen yine ayri dert.. bir de su gercek var.. Belhanda olmadiginda pozisyon üretemiyoruz ve bu cok göze batiyor.. nasil desem ofansif anlaminda orta sahada kimsenin aklina birsey gelmiyor.. zor ya kafam almiyor acikcasi.. bu transfer döneminde bozuk depresyona girdim sanirim
Sakatliktan dolayı 6 aydır yatiyor mu ?
Bu herifi almak yerine 1 sene daha bekleyip bedavaya alip fotvet yapilsa daha iyi hamle olmaz miydi.
Yanlis anlasilmasin emrenin alinmasini bende istedim ama yine bu maliyetlerle degil.
Oldu ki emrede artik dikis tutmadi yeni bir tarik sahibi olduk mustafa cengis vizyon asd mi diyeceğiz.
Saka mısın şükrü ikiside benim için yeri ayrı ve o iki adami en çok elestirenlerden biriyim zaten. Bana bunu diyip her seferinde hocayı korumaya çalışıp aysala laf sokmaya çalışmakta ayri ironi.Kardeş ünal Aysalı eleştirmek günah değil çarpılmazsın yemin ederim. Yanı şu 2 transferin ne kadar saçma olduğunu kabul etmek yerine dolar kuruyla falan savunman biraz komik geliyor. Ha terim de saçmaladı mi evet zamaninda o da bazen saçmaladı yiğit gokoglanla falan
Marcao penaltı dan atar bir taneHale bak. Bugun ankaragucu maci var. Gol atmasini bekledigimiz Sinanin 14 macta 1 , belhandanin 0 golü var !!
Onyekuru ve feghouli atmazsa gol atacak adam yok onlar da kanat!! Valla inanmak güç!
Sıfır haber değeri.
Marcao penaltı dan atar bir tane
Kendimi anlatamiyorum galiba. Ayni şey tarik transferinde de oldu sozlesmesi bitecek adama aptal gibi 4 milyon euro ve ayni maasi sactik niye parlatan tek turk hucumcu bek oyuncusu diye ama tutmayinca bu paralar niye verildi hainler 10 sene sozlesme yapmışlar oluyor.Abi yonetimin hatasini Emreye mi yazicaz ? Ben belhanda yerine 100 kere Emre tercih ederim. Gol ve asist tehdidi olan adam. Bonservisi belhandanin yarisindan az, maasi da yarisindan az!! Adam 1.750 ye oynuyor tarigin 150 fazlasi!! Herif 9 mac 4 gol 3 asistle oynuyor!
Öyle gördüm paylaştım.Sıkıntı mı oldu hocam?Sıfır haber değeri.
Galatasaray'ın yeni forveti Alan.
Onu bende söylüyorum kaç gündür.
Saka mısın şükrü ikiside benim için yeri ayrı ve o iki adami en çok elestirenlerden biriyim zaten. Bana bunu diyip her seferinde hocayı korumaya çalışıp aysala laf sokmaya çalışmakta ayri ironi.
Adama laf sokuyorsunuz sonra büyük bir kartopu oluşuyor. Sayisal veriler komik geliyorsa gül emin ol sizinde o sacma terim savunmalarınız gulme krizine sokuyor.
Gelip unal batırdı 40 milyon yea argumani atıp durmayın o halde.
Saka mısın şükrü ikiside benim için yeri ayrı ve o iki adami en çok elestirenlerden biriyim zaten. Bana bunu diyip her seferinde hocayı korumaya çalışıp aysala laf sokmaya çalışmakta ayri ironi.
Adama laf sokuyorsunuz sonra büyük bir kartopu oluşuyor. Sayisal veriler komik geliyorsa gül emin ol sizinde o sacma terim savunmalarınız gulme krizine sokuyor.
Gelip unal batırdı 40 milyon yea argumani atıp durmayın o halde.