Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç dan önce transfer açıklanmaz. Evlatların moralleri bozulmasın diye.

Şaka maka mevcut durumda

Eren
Serdar
Garry

Yı kaybettik, Marcao geldi.

Net güç kaybettik...
Santafor gelemedi...

Ve bugün lig başlıyor.........

2014 ocak dolar kuru. 3.07
ontivero 6.14 milyon tl

1 eylul euro kuru 7.56
omer bayram 3.02 milyon tl.

Bir fark goremiyorum.

Bonus.
Emre akbaba 6 aydır yatıyor.
4 milyon euro doviz kuru 6.92 27 milyon tl
Net maas 1.75 milyon euro yattigi yeren yarisi
850 bin euro gunumuz kuruyla 5 milyon tl
Toplam 32 milyon Tl

Vizyona buradan devam edebiliriz

Kardeş ünal Aysalı eleştirmek günah değil çarpılmazsın yemin ederim. Yanı şu 2 transferin ne kadar saçma olduğunu kabul etmek yerine dolar kuruyla falan savunman biraz komik geliyor. Ha terim de saçmaladı mi evet zamaninda o da bazen saçmaladı yiğit gokoglanla falan

Emre iyi bir oyuncu. Yerli olarak istedigim isimlerdendi. Umarim yasadigi son sakatliktir.

Adamin sakatligi GS formasi ile oynarken aldigi darbe sonucu olustu! Yatiyor diyemezsin! Adamin ayagi kirildi!!
Sakatliktan dolayı 6 aydır yatiyor mu ?

Bu herifi almak yerine 1 sene daha bekleyip bedavaya alip fotvet yapilsa daha iyi hamle olmaz miydi.
Yanlis anlasilmasin emrenin alinmasini bende istedim ama yine bu maliyetlerle degil.
Oldu ki emrede artik dikis tutmadi yeni bir tarik sahibi olduk mustafa cengis vizyon asd mi diyeceğiz.

elestirsen ayri dert .. övsen yine ayri dert.. bir de su gercek var.. Belhanda olmadiginda pozisyon üretemiyoruz ve bu cok göze batiyor.. nasil desem ofansif anlaminda orta sahada kimsenin aklina birsey gelmiyor.. zor ya kafam almiyor acikcasi.. bu transfer döneminde bozuk depresyona girdim sanirim

Yok ya yerine herhangi bir cocuk alip koysak altyapidan en azindan 1 sutu kaleyi bulur, 3 asist yapar!!

Radyospor programcısı Salim Manav'ın konuğu Burhan Can Terzi, Pato hakkında bilgiler verdi. Burhan Can Terzi: "Pato ve Alan, forvet transferindeki hedefler. Takımda 6 Brezilyalı isim olacak. Brezilyalı isimlerle başarı geliyor. Bu kimya uyuyor

Sakatliktan dolayı 6 aydır yatiyor mu ?

Bu herifi almak yerine 1 sene daha bekleyip bedavaya alip fotvet yapilsa daha iyi hamle olmaz miydi.
Yanlis anlasilmasin emrenin alinmasini bende istedim ama yine bu maliyetlerle degil.
Oldu ki emrede artik dikis tutmadi yeni bir tarik sahibi olduk mustafa cengis vizyon asd mi diyeceğiz.

Abi yonetimin hatasini Emreye mi yazicaz ? Ben belhanda yerine 100 kere Emre tercih ederim. Gol ve asist tehdidi olan adam. Bonservisi belhandanin yarisindan az, maasi da yarisindan az!! Adam 1.750 ye oynuyor tarigin 150 fazlasi!! Herif 9 mac 4 gol 3 asistle oynuyor!

Kardeş ünal Aysalı eleştirmek günah değil çarpılmazsın yemin ederim. Yanı şu 2 transferin ne kadar saçma olduğunu kabul etmek yerine dolar kuruyla falan savunman biraz komik geliyor. Ha terim de saçmaladı mi evet zamaninda o da bazen saçmaladı yiğit gokoglanla falan
Saka mısın şükrü ikiside benim için yeri ayrı ve o iki adami en çok elestirenlerden biriyim zaten. Bana bunu diyip her seferinde hocayı korumaya çalışıp aysala laf sokmaya çalışmakta ayri ironi.

Adama laf sokuyorsunuz sonra büyük bir kartopu oluşuyor. Sayisal veriler komik geliyorsa gül emin ol sizinde o sacma terim savunmalarınız gulme krizine sokuyor.

Gelip unal batırdı 40 milyon yea argumani atıp durmayın o halde.

Ünal Aysal,Dursun Özbek veya Mustafa Cengiz ayırımı yapmıyorum ama Özbek -127 yada -147 Milyon Euro zarar yazdırmadımı ?ben mi yanlış biliyorum.zaten borç alacak farkımız en fazla 200-250 Milyon Euro değil mi ?

Abi yonetimin hatasini Emreye mi yazicaz ? Ben belhanda yerine 100 kere Emre tercih ederim. Gol ve asist tehdidi olan adam. Bonservisi belhandanin yarisindan az, maasi da yarisindan az!! Adam 1.750 ye oynuyor tarigin 150 fazlasi!! Herif 9 mac 4 gol 3 asistle oynuyor!
Kendimi anlatamiyorum galiba. Ayni şey tarik transferinde de oldu sozlesmesi bitecek adama aptal gibi 4 milyon euro ve ayni maasi sactik niye parlatan tek turk hucumcu bek oyuncusu diye ama tutmayinca bu paralar niye verildi hainler 10 sene sozlesme yapmışlar oluyor.

Saka mısın şükrü ikiside benim için yeri ayrı ve o iki adami en çok elestirenlerden biriyim zaten. Bana bunu diyip her seferinde hocayı korumaya çalışıp aysala laf sokmaya çalışmakta ayri ironi.

Adama laf sokuyorsunuz sonra büyük bir kartopu oluşuyor. Sayisal veriler komik geliyorsa gül emin ol sizinde o sacma terim savunmalarınız gulme krizine sokuyor.

E kulübü sokmadı mı 100 milyon dolar borca o sene?Kulübün mali genel kurullarda açıkladığı rakamlar apaçık ortada.

Kim gelirse gelsin taraftar öfkeli olduğu için pek sevinmez üstüne beklenen katkıyı veremezse tepkide görür.

O dönemin transferleri telles dışında bizi maddi anlamda zor duruma sokan çöplerden oluşuyordu. Bunun sorumlusu da biat ettiğin adam ve yönetimiydi. Eğer bunu kabul etmek istemiyorsan tartismayi burada bitirelim. Yoksa daha fazla tartışmanın bir anlamı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt