Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DxQ8j6AXgAASAdD.jpg

Gökay ve Abdussamed aksam kadroda en azindan

Beyler tetteh kirmizi verimmi size

Umarım Başakşehir yener Trabzonu bizim takımdan çok bir ümidim yok Başakşehir şampiyon olsun.

Mesele Terim doğru mu yaptı değil, mesele Ünal Aysal Fatih Terim'i göndermek istiyor muydu? Evet istiyordu. Sonrasında hocanın yaptığı kendi ayıbı, milli takıma imza atması yıldoyla çalışması. Ama o ortamda sadece istifa edip otursaydı haklı olacaktı. Aysal'la görüşmüyorlardı bile yahu. Sonuçta dediğime geliyor olay Aysal Terim'i istemedi, aşamalı olarak gönderdi ki çalışmayı istememek en doğal hakkıdır. Sonra postaladı Terim'i getirdi Mancini'yi. O da yerlilerden anlamaması ve 5 yabancı sınırının etkisiyle paraları çöpe attırdı transferde. Yabancılardan da Telles dışında yüzüne bakılacak olan yok ama neyse.

Bilic iddiası da bilic ve Adnan Öztürk'e ait. Yalanlayan da Ünal Aysal.

Bu arada kimse bundan bahsetmiyor ama Yildirim Demiroren'in baskanligini yaptigi alelade bir futbol takimina degil, milli takima gitti

Hocanin milliyetci damarini, milli takima dair hislerini bilmeyen yoktur diye tahmin ediyorum. Gulu sevip dikenine katlandi

Ha, bence yine de yapmamaliydi. Bize attigi en buyuk kaziktir. Tarihte anilirken onun da "ama"si bu olacaktir

Ulan Ali Yavuz Sinan yerine forvet oynarsa bugün ilk 11 de var ya.. Alanin gelmesine bu kadar sevinmem.. ne güzel olurdu ya

Nagatomo A+ ise hazard,mpampe nedir?
Messi ronaldo'yu filan saymıyorum.

Nagatomo iyi hoş ama en fazla B olur.

Ndiaye D
Onyekuru C
Emre akbaba F
Ömer ve diğer çöpler ise mecburiyetten Z olur.

:asd:

Transferleri degerlendirirken Galatasaray oldugumuzu ve icinde bulundugumuz ekonomik durumu goz onunde bulundurmanizi rica edecegim. Ayni zamanda fiyat performans kriterini gozetiniz.

FM oynadiysaniz oradaki transfer confidence gibi bir sey yapmaya calistim.

Abdurrahim ve Sukru Hanedar transfer işini ellerine yuzlerine bulastırdı. Bu kadar beceriksizlik olmaz. Cenk Ergun , Adnan Sezgin, Bulent Tulun gibi adamları arar olduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt