Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ali yavuz da yok burada. U 19 de varmiydi![]()
Gökay ve Abdussamed aksam kadroda en azindan
benim istemedigim transfer ya tetteh o yüzden kesin olur ben ne istemiyorsam o oluyor cünkü .)):Beyler tetteh kirmizi verimmi size
forumu biraz hareketlendirme zamanibenim istemedigim transfer ya tetteh o yüzden kesin olur ben ne istemiyorsam o oluyor cünkü .)):
![]()
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesele Terim doğru mu yaptı değil, mesele Ünal Aysal Fatih Terim'i göndermek istiyor muydu? Evet istiyordu. Sonrasında hocanın yaptığı kendi ayıbı, milli takıma imza atması yıldoyla çalışması. Ama o ortamda sadece istifa edip otursaydı haklı olacaktı. Aysal'la görüşmüyorlardı bile yahu. Sonuçta dediğime geliyor olay Aysal Terim'i istemedi, aşamalı olarak gönderdi ki çalışmayı istememek en doğal hakkıdır. Sonra postaladı Terim'i getirdi Mancini'yi. O da yerlilerden anlamaması ve 5 yabancı sınırının etkisiyle paraları çöpe attırdı transferde. Yabancılardan da Telles dışında yüzüne bakılacak olan yok ama neyse.
Bilic iddiası da bilic ve Adnan Öztürk'e ait. Yalanlayan da Ünal Aysal.
Nevzat'ın haberi değil.Dış haber sorumlusu Onur diye bir adamın haberi
Bir şeyi atladın hamzacım, bunlardan tutmayan olursa yönetim, tutarsa çakma hoca yaptı derler.
Maç kazanılırsa çakma hoca kazandı, kaybedilirse yönetim istifa, oyuncular suçlu.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yemin ederim Bu Adam bambaska. Keske bizde görseydik bu sezon. Sonra'dan Teknik ekibe girerdi. Büyük GALATASRAYLI NURI!
Nagatomo A+ ise hazard,mpampe nedir?
Messi ronaldo'yu filan saymıyorum.
Nagatomo iyi hoş ama en fazla B olur.
Ndiaye D
Onyekuru C
Emre akbaba F
Ömer ve diğer çöpler ise mecburiyetten Z olur.