- 13 Ekim 2014
- 108.578
- 58.313
- 4.588
ben konuyu acip cevirdim zaten. KAP felan yazmiyorUlan Fcn Blog ne sallamış KAP olayını, leş herifler çeviri bile yapamıyor bide sayfa yönetiyorlar güya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben konuyu acip cevirdim zaten. KAP felan yazmiyorUlan Fcn Blog ne sallamış KAP olayını, leş herifler çeviri bile yapamıyor bide sayfa yönetiyorlar güya
Dünden beri maçlar açık bende ligtv ye üye olmadığım halde niye böyle bilgisi olan var mı ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alan var iste o Rolü alan.E o zaman tetteh golcu degilse manyak mi bizimkiler dunyanin bonservisini oduyor ?
Valla tırsmaya basladım. Bu salaklar panikle yanlis yatirim yaparlarsa yandik.
Dijitürk var ama değil mi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
fenere gider xdM.Kapı'ya 100m'den aşağı serbest kalma maddesi koyan şerefsizdir
Ocak ayı sonuna kadar üyelere beleş diye bir haber vardıDünden beri maçlar açık bende ligtv ye üye olmadığım halde niye böyle bilgisi olan var mı ?
Ocak ayı sonuna kadar üyelere beleş diye bir haber vardı
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
vay .. Neler dönmüs. Elimizde Varane, Eder Militao, Kimpembe gibi bir Oyuncu varmis, Dursun + O gerizekali SD (opsiyon ile övünen) yüzünden sadece 11 e sattik@galatatransfer: Enteresan bir bilgi.. Tetteh'in menajeri olduğu söylenen Sascha Empacher'in Ozan'ın transferinde de etkin rol oynadığı belirtildi..
![]()
eyvah@galatatransfer: Enteresan bir bilgi.. Tetteh'in menajeri olduğu söylenen Sascha Empacher'in Ozan'ın transferinde de etkin rol oynadığı belirtildi..
![]()
Evet adam Salah, Tetteh ve Göztepeyle anlaştığı söylenen Baba'nın da menajeri@galatatransfer: Enteresan bir bilgi.. Tetteh'in menajeri olduğu söylenen Sascha Empacher'in Ozan'ın transferinde de etkin rol oynadığı belirtildi..
![]()
Göztepe: Poko, Borges, Tayfur Bingöl, Alpaslan Öztürk kart sınırında olanlar bunlarmış