Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DxQ8j6AXgAASAdD.jpg

Gökay ve Abdussamed aksam kadroda en azindan
Ali Yavuz da yok belki aksam A takim.kadroda olur

Niye almiyoruz ki orta sahaya rotasyona hem takimda solak yok hem deneyimli hem ornek karakter
Sezon basi bremena gitti. Bir sene sonra birakmazlar maalesef. Keske en kotu seneye selcugun yerine gelse, kariyerini bizde noktaliyip, hasan sas yerine Teknik kadroya girse

Ya arkadaşlar sizce pato kaç euro yıllık ister bizden? Tetteh en fazla 2 alır 30 küsür yaşındaki pato 5 civarı alır. 2 yıl sonra da basar gider arkasından bakarsınız.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
pato 29 yaşında gelecek olursa bonservis konusu sorun olmayabilir o yüzden isteniyor,ayrıca çinde aldığı parayı alcak diye bişey yok derdi paraysa orda başka kulübe geçer zaten..

E o zaman tetteh golcu degilse manyak mi bizimkiler dunyanin bonservisini oduyor ?

Valla tırsmaya basladım. Bu salaklar panikle yanlis yatirim yaparlarsa yandik.
Yok ben olumsuz yorum yazmadım yani bu tarz bir forvet hoca zaten hep seviyor bunun yanına birde seri calimci forvet olursa ciddi fark yaratır hucum

Ya arkadaşlar sizce pato kaç euro yıllık ister bizden? Tetteh en fazla 2 alır 30 küsür yaşındaki pato 5 civarı alır. 2 yıl sonra da basar gider arkasından bakarsınız.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tetteh, Prag'da ne kadar maaş alıyor ki, bizden 2 milyon Euro istesin? Gerçi o talep etmese de, geçmiş örneklerde olduğu gibi bizim mallar kendiliğinden verir ama neyse..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt