Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.126
- 20.027
- 3.313
Modluk seni bozduveren espirisini yapacaktim bende, ama modlugumu alirlar diye korktum![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Modluk seni bozduveren espirisini yapacaktim bende, ama modlugumu alirlar diye korktum![]()
Semih'in kapını o yüzden bekliyolar bence.Akşam Semih tribünden izler.Mactan önce forvet transferi kap ta olur buyuk ihtimal
Ali Yavuz da yok belki aksam A takim.kadroda olur![]()
Gökay ve Abdussamed aksam kadroda en azindan
Ali Yavuz da yok belki aksam A takim.kadroda olur
Cekdar-kapi-atalay üçlüsü şuan as takımın orta sahasından daha iyi muhtemelen .(performans veren tek orta sahamızın belhanda olduğu dusunulurse)Ali Yavuz da yok belki aksam A takim.kadroda olur
yemin ederim Bu Adam bambaska. Keske bizde görseydik bu sezon. Sonra'dan Teknik ekibe girerdi. Büyük GALATASRAYLI NURI!
Modluk seni bozdu
Sezon basi bremena gitti. Bir sene sonra birakmazlar maalesef. Keske en kotu seneye selcugun yerine gelse, kariyerini bizde noktaliyip, hasan sas yerine Teknik kadroya girseNiye almiyoruz ki orta sahaya rotasyona hem takimda solak yok hem deneyimli hem ornek karakter
Mert Çetin nerede
U19?Ali Yavuz da yok belki aksam A takim.kadroda olur
Du kannst dein wahres ICH niemals leugnen !![]()
sakin olmaya gayret gosteriyorum napim ??
![]()
Portekizce de mi biliyorsunKulupde olan skandallardan sonra, pato takimdan ayrilabilirmis
pato 29 yaşında gelecek olursa bonservis konusu sorun olmayabilir o yüzden isteniyor,ayrıca çinde aldığı parayı alcak diye bişey yok derdi paraysa orda başka kulübe geçer zaten..Ya arkadaşlar sizce pato kaç euro yıllık ister bizden? Tetteh en fazla 2 alır 30 küsür yaşındaki pato 5 civarı alır. 2 yıl sonra da basar gider arkasından bakarsınız.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Du kannst dein wahres ICH niemals leugnen !
Yok ben olumsuz yorum yazmadım yani bu tarz bir forvet hoca zaten hep seviyor bunun yanına birde seri calimci forvet olursa ciddi fark yaratır hucumE o zaman tetteh golcu degilse manyak mi bizimkiler dunyanin bonservisini oduyor ?
Valla tırsmaya basladım. Bu salaklar panikle yanlis yatirim yaparlarsa yandik.
Tetteh, Prag'da ne kadar maaş alıyor ki, bizden 2 milyon Euro istesin? Gerçi o talep etmese de, geçmiş örneklerde olduğu gibi bizim mallar kendiliğinden verir ama neyse..Ya arkadaşlar sizce pato kaç euro yıllık ister bizden? Tetteh en fazla 2 alır 30 küsür yaşındaki pato 5 civarı alır. 2 yıl sonra da basar gider arkasından bakarsınız.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erschüttert! Nach "Skandal" und Gefängnissen, Ententeam ändert den Namen und Brasilianer kann den Club verlassenTranslate yaziyor la orda![]()
Diyorum ya, skandallardan dolayi takimdan ayrilabilirmisErschüttert! Nach "Skandal" und Gefängnissen, Ententeam ändert den Namen und Brasilianer kann den Club verlassen
:d