Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_9396.webp

Garry hıyarı da beğenmiş :(

Yönetim İstifa

S.A. beyler.

Yine forvetsiz bir gün geciriyoruz herhalde.

Karakter konusunda bazi kisiler meloya benzetiyor da bence alakası yok zarar verebilir sanki tabi biz alırsak
Balot50 ancak rakip defansa zarar verir rdaş. Eskisi gibi yaramaz bir çocuk değil, olgunlaştı artık. Hele bi gelsin biz kendimize zarar veririz, sevinçten.

gecen senenin kadrosu bu sene cok rahat sampiyon olurdu .. bu artik net ! Yasini bile yollamamaliydik okadar.. gözler Tolga cigercinin fit halini ararken bunlar eline geleni satti ve Semih kayayi getirdi.. yok ben pis bunalima girdim 2019 da bu capsizlarin yüzünden.. en iysi maca kadar soguk bir banyo yapmak..

YÖNETIM ISTIFA

gecen senenin kadrosu bu sene cok rahat sampiyon olurdu .. bu artik net ! Yasini bile yollamamaliydik okadar.. gözler Tolga cigercinin fit halini ararken bunlar eline geleni satti ve Semih kayayi getirdi.. yok ben pis bunalima girdim 2019 da bu capsizlarin yüzünden.. en iysi maca kadar soguk bir banyo yapmak..

YÖNETIM ISTIFA
Bunlar bir şey değil.Esas bomba Sarbi.

gidenler

garry
ozan
serdar
eren

gelen

marcao

forvetsizdik, iyice güç kaybettik.

Balotelli alınsa daha iyi olmaz mı acaba?

Yaşı genç ve kaliteli oyuncu. Sorunlu ama doğru kullanılırsa ciddi anlamda katkı sağlar diye düşünüyorum. Alan'ın da ciddi maliyeti olacak bunun yerine Balotelli daha iyi olur gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt