- 6 Eylül 2014
- 93.166
- 64.117
- 4.488
sifresiz mi veriyorlar maci. dun maci mi verdi.Bugün bizim maçı Bein dün ki bjk maçı gibi şifresiz verecek mi acaba? Dün bjkyi şifresiz izledim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sifresiz mi veriyorlar maci. dun maci mi verdi.Bugün bizim maçı Bein dün ki bjk maçı gibi şifresiz verecek mi acaba? Dün bjkyi şifresiz izledim
sifresiz mi veriyorlar maci. dun maci mi verdi.
iyiymis haberim yoktu. bugun maci kacsk izlemem artik
Evet şifresizmişsifresiz mi veriyorlar maci. dun maci mi verdi.
forvet yok kanser olacagiz ama. galatasaray icin degerEvet şifresizmiş
Balot50 ancak rakip defansa zarar verir rdaş. Eskisi gibi yaramaz bir çocuk değil, olgunlaştı artık. Hele bi gelsin biz kendimize zarar veririz, sevinçten.Karakter konusunda bazi kisiler meloya benzetiyor da bence alakası yok zarar verebilir sanki tabi biz alırsak
Bunlar bir şey değil.Esas bomba Sarbi.gecen senenin kadrosu bu sene cok rahat sampiyon olurdu .. bu artik net ! Yasini bile yollamamaliydik okadar.. gözler Tolga cigercinin fit halini ararken bunlar eline geleni satti ve Semih kayayi getirdi.. yok ben pis bunalima girdim 2019 da bu capsizlarin yüzünden.. en iysi maca kadar soguk bir banyo yapmak..
YÖNETIM ISTIFA
ozamana ozanı rodrigezi niye sattılar deriz bizde o paraları ne yaptılar derizBunlar forvet falan alamaz, 31 ocakta sağa sola saldırıp kimseyi alamayınca üzgünüz taraftarımız bizi affetsin, hocamıza güveniyoruz masallarına başlarlar
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
nasıl izlenecek?