Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Volkan Kılıç: yönetim süpriz bir transferi açıklayacak, daha önce yazılmamış çizilmemiş bir isim

Aynı adam Tetteh ve Alan transferleri olacak diye ima eden, dün akşam için de KAP gelecek diyen adam
Bu herif de paso sallıyor daha tutturduğunu görmedim

Volkan Kılıç: yönetim süpriz bir transferi açıklayacak, daha önce yazılmamış çizilmemiş bir isim

Aynı adam Tetteh ve Alan transferleri olacak diye ima eden, dün akşam için de KAP gelecek diyen adam
Bu transfer döneminin en başarısız ismi Volkan Kılıç bundan eminim

Hatta Vokan Kılıç A diyorsa B 'ye inanalım biz

bence yunus forvette oynamalı.topu önüne alıp bir çalım,feyke ile cezasahasına guzel giriyo,verkaça girecek birini bulsun yeterki.zaten asıl mevkisi forvet

kral maci izlemis

Biz şimdi bu galibiyete sevinsek mi napsak iyce sasırdım kaldım arkadaş .. umarım bu çapsızların bahanelerine yağ sürmedik .. forvet istiyoruz !

Yönetim İstifa

bence yunus forvette oynamalı.topu önüne alıp bir çalım,feyke ile cezasahasına guzel giriyo,verkaça girecek birini bulsun yeterki.zaten asıl mevkisi forvet
Forvet olmaz o çocuktan abicim,kanat olması için özgüven ve fizik şart bence yunus kanat forvet tarzı oynamali o zaman çok iş yapar alexis sanches gibi

Koşu mesafeleri verildi mi?
EE7C059C-D677-4B9B-862D-183A0EBCDA51.webp

Yunusun daha çok ekmek yemesi gerekiyor. 6-0 dan sonra bile savruk gördüm kendisini çok daha fazla çalışması lazım atalay ondan önde görünüyor. İlk 11 seviyesinde değil fizik kalitesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt