Barbaros Kaplan
10 Numara!
- 15 Ocak 2012
- 10.557
- 7.022
- 1.513
Sezon sonu satacak adam kalmadı.Sezon sonuna da saklamalıyız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kewell geri mi geliyor ki?Hasan Şaş’ın açıklamalarından anladığım yapacağımız transferlerden biri hem forvet hem stoper mevkisinde oynayabiliyor
3-0 oldu zaten.... Dortmund maçına geçeyim sağol..o maçı unutmuştum açıkçasıLeipzig dortmundu ac harika Mac oluyo
Hasan Şaş’ın açıklamalarından anladığım yapacağımız transferlerden biri hem forvet hem stoper mevkisinde oynayabiliyor
Adamı dili dışarda stoper oynatmıştık , az daha karaciğerini eline alıyordu maç sonundaKewell geri mi geliyor ki?
mustafa kapı bugun 6 numara oynadı altyapıda,kendiden 5 yas büyüklere karşı.yine iyiydi.omuzları gelişmiş.fizik olarak yol kattediyo.
2 forvet arti semih olacak iste
alan+pato+savanier+yabancı stoper+emre mor(opsiyonlu kiralık) arkaya yaslan izle maçı rakibi ağlatırız..
mustafa gibi 6 numara,8 numara,10 numara ve forvette oynayabilen baska biri daha var mı sanmıyorumHerkesten en az 2 yaş küçük olmasına rağmen orta sahayı tek başına kontrol etti, sahanın tamamına hakimdi. Sağlam geliyor, böyle devam eder umarım.
mustafa gibi 6 numara,8 numara,10 numara ve forvette oynayabilen baska biri daha var mı sanmıyorum
asıl mevkisi 8 numaraBen bugün ilk defa 6 numara oynarken izledim, esas mevkisi 6 gibi oynuyordu. Oyun zekası çok iyi, üstüne koymaya devam ederse 3 mevkiyi de iyi şekilde oynayabilir.