- 13 Ekim 2014
- 108.655
- 58.337
- 4.588
H.o. Adminlerde kafayi yediSANTRAFOR NERDE ÇOĞALTTIN BİZİ YÖNETİM

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
H.o. Adminlerde kafayi yediSANTRAFOR NERDE ÇOĞALTTIN BİZİ YÖNETİM

p
Pamuklara sariyorlar bu cocugu
Bize salmazlar kesinlikle cok zor

Fener de kalirsa kaybolur o cocuk.
Adamlar genc futbolcu imha etme fabrikasi gibi birsey. Bizde 5-10 yilda bir cocuk cikiyor altyapidan en azindan ama bunlarda o da yok.
Bir cacik olmaz.p
Maicon+ mariano/Linnes rötarBeyler şimdi hepinize çok çok zor bir soru soracağım. Hazırsanız soruyorum. 2 yabancı forvet aldık diyelim, yabancı sayımız 14 oldu. Maç kadrosuna 12 yabancı yazabiliyorsun. Hangi 2 oyuncuyu kadro dışı bırakırsınız? (Alıntı)
Böyle bir şeyde vardı dimi ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fener altyapısında melih bostan da iyi.ömer faruk özel bi yetenek ama çalım sevdasını bırakmazsa yol katedemez.fenerden recep niyaz ve beykan cok yeteneklilerdi,olmadı.ömerin oldugu u 16 milli takımına 8 oyuncu veriyoruz.bazıları cagrılmadı turnuvaya ki onlarda özel yetenektiFenerin alt yapısındaki Ömer Faruk Beyaz iyi yerlere gelebilecek gibi duruyor kendini bozmazsa eğer.
U-16 milli takımı Ege kupasında ispanyayi 2-0 yenerek şampiyon oldu.galibiyet golleri Ömer Faruk beyaz dan geldi. Turnuvanın en iyi oyuncusu seçildi.
Milli takim için yararlı 10 numara olabilir.
ve ne diyor?arif calikoglu
arif calikoglu
@CalikogluArif
·
6 Min.
Galatasaray da drogba gelmiş geçmiş jardel gelmiş geçmiş pato diyorum benim için güvenilir mi filan diye soruyolar sanki hadis naklediyoruz ayrıca ben pato ya da bayılmıyorum onu da belirtim bu arada....
Beyler Kim bu?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çin liginde en fazla 5 yabancı alabiliyorsun ama ilk 11 de sadece 3 yabancı oynatabiliyorsun. Tottenham dan Dembele'yi almışlar ve 5 yabancıları olmuş. Eren'i almaları için adam yollamaları gerek.O cin takimi Ereni almak icin 2 yabanci yollamali degilmi? Adamlarin 5 yabancisi var. Zahavi belki asyali olarak geciyorsa bile, 2 kisi gitmeli degilmi?
ve ne diyor?
p
Maicon+ mariano/Linnes rötar
dogru donk'da olabilir. O nu tam unutmusum.*Donk + Mariano/Linnes/sakat veya cezali biri daha mantikli. Maicon tribünde olursa, Semih yada Ahmet cöpü oynar.
Bir cacik olmaz.
p
Kuzen
Bu cocuk iyi bi aksilik olmazsa 1 2 seneye superligde oynamaya baslar
A.omür kadar olur mu bilmiyorum ama oyun stilleri benziyor
Kuzen
Bu cocuk iyi bi aksilik olmazsa 1 2 seneye superligde oynamaya baslar
A.omür kadar olur mu bilmiyorum ama oyun stilleri benziyor
ve ne diyor?
o yana da salla mujdat ablaFenerin 100 yillik tarihinde bir mujdat cikmis altyapidan. O da yuzyilda bir.
Mujdatin futbolu birakali 100 yil olmadi henuz!![]()