Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener de kalirsa kaybolur o cocuk.

Adamlar genc futbolcu imha etme fabrikasi gibi birsey. Bizde 5-10 yilda bir cocuk cikiyor altyapidan en azindan ama bunlarda o da yok.

Sebeplerden biri ülkece altyapıdan çıkan oyunculara bakış açımızın yanlış olması. Sürekli süperstar arıyoruz. Halbuki vasat oyuncu statüsünü dolduracak adamlar da gelmeli altyapıdan.

Oraya buraya yedek oyuncu aradığımız zamanlar oluyor mesela. Anadolu kulüplerine yüksek bonservis ödüyoruz rotasyon oyuncuları için. Altyapıdan buraları doldurmak çok daha kolay ama her oyuncudan ilk 11 seviyesinde yıldız olmasını istediğimiz için hiç düşünmüyoruz bile.

Marcao konusunda çabuk yorum yapmak yanlış olur ama ben Dany,Denayer tipi savruk,çabuk bir stoper bekliyordum...pekte öyle bulmadım,ayağı yere basan sert,güçlü gibi...bunun yanında hızlı....pozisyon hataları yaptı ufak tefek....keşke yanında Miranda gibi bir tecrübeyle oynasa o zaman başka bir seviyeye gelebilir

arif calikoglu
arif calikoglu
@CalikogluArif
·
6 Min.
Galatasaray da drogba gelmiş geçmiş jardel gelmiş geçmiş pato diyorum benim için güvenilir mi filan diye soruyolar sanki hadis naklediyoruz ayrıca ben pato ya da bayılmıyorum onu da belirtim bu arada....

Beyler Kim bu?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fenerin alt yapısındaki Ömer Faruk Beyaz iyi yerlere gelebilecek gibi duruyor kendini bozmazsa eğer.

U-16 milli takımı Ege kupasında ispanyayi 2-0 yenerek şampiyon oldu.galibiyet golleri Ömer Faruk beyaz dan geldi. Turnuvanın en iyi oyuncusu seçildi.
Milli takim için yararlı 10 numara olabilir.
fener altyapısında melih bostan da iyi.ömer faruk özel bi yetenek ama çalım sevdasını bırakmazsa yol katedemez.fenerden recep niyaz ve beykan cok yeteneklilerdi,olmadı.ömerin oldugu u 16 milli takımına 8 oyuncu veriyoruz.bazıları cagrılmadı turnuvaya ki onlarda özel yetenekti

O cin takimi Ereni almak icin 2 yabanci yollamali degilmi? Adamlarin 5 yabancisi var. Zahavi belki asyali olarak geciyorsa bile, 2 kisi gitmeli degilmi?
Çin liginde en fazla 5 yabancı alabiliyorsun ama ilk 11 de sadece 3 yabancı oynatabiliyorsun. Tottenham dan Dembele'yi almışlar ve 5 yabancıları olmuş. Eren'i almaları için adam yollamaları gerek.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kuzen
Bu cocuk iyi bi aksilik olmazsa 1 2 seneye superligde oynamaya baslar
A.omür kadar olur mu bilmiyorum ama oyun stilleri benziyor

yası 15,fiziki gelişimi iyi olur ve calım sevdasını bırakıp basit oynarsa 3 seneye oynar tabi ama sönedebilir.salih ucan ortada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt