Semih Köröglu
Sarı Üye
- 7 Mayıs 2018
- 793
- 371
- 608
Pato nerden çıktı?
Nerde yazdı?
Nerde yazdı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rodriguez 9 olması lazımOzan 11 milyon euro + Rodrigues 7 milyon euro = 18 milyon euro
Marcao 4 milyon euro
18-4 = 14 milyon euro
Evren Göz'ün hesabı doğru
rodriguez 9 olması lazım
Bursa (D)
Malatya
Goztepe
Ulan bu fb bursayi yenemezse, bir tek Goztepeye yenilmeyip puan/lar alir. 1-4 puan arasi insallah
suyundada koyDünyadaki takımlar transferde Çinlileri,Arapları,Japonları kazıklar, bizi ise Çinliler,Araplar ve Japonlar kazıklıyor.
Podolski'yi 2.5 milyon euroya Japonlara, Rodrigues'i 10 milyon dolara Araplara, Gomis'i 6 milyon euroya Araplara, Burak'ı 7 milyon euroya Çinlilere, Keita'yı 8 milyon euroya Katarlılara sattık.
ben de oyle sanıyordum ama degilmis9 milyon euro ama %20 si Paok'a gidecek. Bize kalan para 7.2 milyon euro
Renktas ne yaptın ya tüm planı deşifre ettin ?Acaba Alanin Takimi isin bokunu çikardi diye hem Ereni Gagalayip ayni anda Patoyu alip Alandan Son anda vazgeçip Pato+Tetteh mi yapmak istiyoruz?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
8-9m bonservis Pato'ya verilir vallahi....yıldız transferi olur
Çin ligini dağıtmış resmen.şuan çok formda gelirse ligi donunda sallar kenara bırakır,net.patonun yıldızlığı falan kalmadı ya
Kuzen
Bu cocuk iyi bi aksilik olmazsa 1 2 seneye superligde oynamaya baslar
A.omür kadar olur mu bilmiyorum ama oyun stilleri benziyor
patonun yıldızlığı falan kalmadı ya