Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marcao iyi kötüdür bilmiyorum ama yabancı sınırının fazla olması o kadar kiymetli ki. düsüsün yarın sınır düsse ahmet çalıga mecbur kalacaz.

Benim

Soyledigimin arkasindayim

Evren Goz sunlari okusun

1) Settlement agreement: https://www.uefa.com/MultimediaFile...ncialControl/02/56/33/89/2563389_DOWNLOAD.pdf

Acikca diyor ki Galatasaray'in "net transfer position"i negatif olamaz

2) CFCB regulasyonlari:
https://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Tech/uefaorg/General/02/26/77/91/2267791_DOWNLOAD.pdf

Sayfa 29 - 36 arasina baksin, transfer bonus ucretleri hangi doneme yaziliyormus bir gorsun

Su an +16m durumundayiz. Telles satisi bir seyi degistirmeyecek FFP acisindan. Ha elimize para gececek tabii bu hep iyi bir sey. Sicak paraya hep muhtaciz zaten.

bunu evrenin de bilmesi gerekir ama vahim olan bence yönetim de bilmiyor.

Haldun üstünel bu zamana kadar kendisi mi acaba yönetimlere girmek istemiyor yoksa kimse teklif mi etmiyor?

ikna edemiyorlar adnan polat dönemi onuda küstürdüler aysal dahil cogu kişi ugrastı aysal tam yetki verecekti o olmayınca arıboganı getirmişti

cengiz dönemide gelecek diye cok konusuldu araya hatırlı kişiler girdi filan dediler ama sanırım yine ikna edemediler.

2 yil sonra 17 yasinda olacak mumkun degil

4 sene sonra ciddi sure alir ancak. Fiziksel gelisimi onemli. Boyu posu yerinde ceviklik kaybetmeden guclenebilirse cok tehlikeli adam olur. Dribbling, sut, pas her sey var. Fiziksel olarak da specimen sayilir. Yalniz oyun gorusu, verdigi kararlar falan hep goze batiyor. Biraz mahalle topcusu gibi. Fener'de adam olmayi ogretebileceklerini de sanmiyorum.

16 saniyordum
vay arkadaş 15 yasina gore fizigi cok
iyi

@Hamza Gölbaşı

16m'yi iki santrafora vermeyiz zaten. Mustafa Cengiz aklını yitirir öyle bir durumda.

Bu arada Tetteh'i 90 dakika izledim.

Vermemeliyiz. Bir miktar arti yazdirmak iyidir. Zaten genel olarak da 20m'den az zarar etmemiz lazim

Ben Tetteh (7.5m) + Alan/Pato (Free) + Semih (Bedelsiz 6 ay kiralik) hamlelerini finansal olarak dogru buluyorum

Sampiyon da yapar bu hamleler

Tetteh hakkinda ne dusundun? Alan mi Pato mu? Yazilan cizilen forvetler ve oynanmak istenen oyun, hocanin aklindaki 11'e dair fikirlerin ne?

ikna edemiyorlar adnan polat dönemi onuda küstürdüler aysal dahil cogu kişi ugrastı aysal tam yetki verecekti o olmayınca arıboganı getirmişti

cengiz dönemide gelecek diye cok konusuldu araya hatırlı kişiler girdi filan dediler ama sanırım yine ikna edemediler.
Yıllardır bizim için eksiklik ne boş adamlar kaç dönem dönüp dolasıp yönetime girebiliyorken bu adamın bir kez girmesi ve büyük izler bırakıp bir daha olmaması gerçekten eksiklik... yazık!

Stoke City'nin Epl'ye çıkma şansı çok düşük,Ndiaye'yi tekrar kiralayacağımızı tahmin ediyorum,Donk'u gönderip 8 numara alırız sezon sonu

simdi takimda baktigimiz zaman maicon ve donk disindaki tüm yabancilar bizim icin asiri derecede önemli görünüyor. donk'a bir teklif ve ilgi olmadigina göre maicon'un gitmesi durumunda ondan daha iyi bir stoper alacaklar. iki de forvet alinacak. alan bedava gelirse tetteh söylenen paralara geliyorsa elimizde 9 civari bir para kaliyor. maicon 5-6 gibi bir paraya satilirsa 15 m civari bir bütce olusuyor. rahatlikla kaliteli bir yabanci stoper bonservisiyle alinabilir. kalan parayida bir kac yerli oyuncuya harcamaliyiz. asiri derecede iyi bir teklif gelmesi durumunda tabi gidecek 1 yabancimiz daha olabilir ama herkes fisek gibi döndügü icin hoca elimizde bu kadar bütce varken izin vermez. serdar ve erenden 5 civari toplam bisey gelirse tabi 20 m euro saglam paradir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt