Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunu evrenin de bilmesi gerekir ama vahim olan bence yönetim de bilmiyor.

Evren bilmiyor olabilir. Yonetim bilmiyorsa cidden sasiririm. Galatasaray'in hukuk gelenegi kuvvetlidir. Modeste olayinda yas tahtaya basmamamiz iyiye isaret. Zaten 16m var diye hepsini harcamak da dogru olmaz.

Ligde feghoulinin ilk 11 de basladigi maclarda sadece 8tasa yenilmisiz o macta malumunuz hakem hatalari ile dolu idi

Bakiyorum Sergi ama video bulamadim

1547937023739.webp
1547937047301.webp

sezon sonu Ömer,Ahmet,Muğdat,Donk gibi isimlerle yollar ayrılır

16 saniyordum
vay arkadaş 15 yasina gore fizigi cok
iyi

Fizik acisindan da yetenek acisindan da cok ozel, fazla zeki degil ama anladigim kadariyla. Umraniye macinda goze carpmamisti zekasi yani. Kendinden 2 yas buyuklerle oynuyordu o zaman zaten.

Bir de Fenerliler bu adamdan De Bruyne falan bekliyor ama bence daha cok Dembele tarzi orta sahanin ortasinda atara atar gidere gider kimsenin top kapamadigi dribblingle oyun kuran orta saha olma potansiyeli var.

DxS6GqKXgAE6Q_M

Uzun zaman sonra sol ayakli stoper, ayagi temiz, cok iyi pas yapiyor. Macin sonlarina dogru Fernando ile yaptigi guzel bir tiki taka vardi, bunu Ahmet Calik veya Semih, ya da herhangi bir yerli stoper oyle kolay kolay yapamaz. Ankaragucu macinda ben begendim, bir de haftaya izleyelim.

bu yusuf erdemi arkadaşın biri söyleyip duruyordu size canavar gibi bir sag bek geliyor diyordu bu cocugu birde mutluyu merak ediyorum hoca takip ediyordur umarım bunları

Bu maç kesinlikle ölçü değildir ankaragücü leş bir takım fizik ve kondisyon olarak kötü değildik fakat deplasman maçlarıyla sezon arası kampın verimli geçip geçmediğini kimin çalışıp çalışmadığını görmeye başlarız...

Pato Çin’de baya kendine gelmiş. Sakatlik sorunlari aşti, ve son 2 senedir baya formda. Yeniden Brezilya Milli takimina cagriliyor. Yaklasik 20 Milyon Euroya Çin’e gitmiş, orada da taraftarin sevgilisi olmuş. Çinciler ile pazarlik yapmak da çok yoruçu, Alan’da gördüğümüz gibi, yada Modeste.

Pato‘yu nasil aliriz?

Opsiyon falan yoksa 12 ay Sözleşme kalmiş.

Yinede 8-10 Milyon € Bomservis altinda birakmazlar gibi.

Verirsin 8 Milyon Bonservis. Yillik 4 Milyon arti imza parasi, + Reklam haklari vs vs alirsin Patoyu. Ekonomik bütceyi aşan bir transfer olur büyük ihtimalle.

7-8 Milyon Bonservis + 1 Milyon € maaş Tetteh transferi daha gerçekçi gibi duruyor. Özelikle al-sat dönemimde. Yalniz Patoyu üç sene sonra gene Araplara falan satarsin, ismi, marka’dir kendisi ama UEFA ile yapilan Anlaşma yüzünden artik böyle yüksek Maaşli transferler pek saglikli değildir.

Evren bilmiyor olabilir. Yonetim bilmiyorsa cidden sasiririm. Galatasaray'in hukuk gelenegi kuvvetlidir. Modeste olayinda yas tahtaya basmamamiz iyiye isaret. Zaten 16m var diye hepsini harcamak da dogru olmaz.

gecen transfer döneminde bonusları unutan yönetim için herşey normal bence. Alan+tehteh+semih ve maicon satılırsa bir yabancı stoper ( tercihen tecrübeli ve denge stoperi) bence iş görür

DxS6GqKXgAE6Q_M

Uzun zaman sonra sol ayakli stoper, ayagi temiz, cok iyi pas yapiyor. Macin sonlarina dogru Fernando ile yaptigi guzel bir tiki taka vardi, bunu Ahmet Calik veya Semih, ya da herhangi bir yerli stoper oyle kolay kolay yapamaz. Ankaragucu macinda ben begendim, bir de haftaya izleyelim.

herif melo gibi bakıyor aq

pato'yu alma ihtimalimiz varsa derhal almayanlar haindir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt