Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birakmazlar bir 2 yil daha, feg cok iyi belhandayla uymaya basladilar, en cok kaynak onlarda su an ondan örnek olarak verdim, onyekuru ilerde asla elde patlamaz henüz daha 20-21 yaslarinda
Orasi oyle asla patlamaz ama 20den asagiya satmazlarda kullanmak isteyeceklerdir illaki. Ispanyaya gitse 2 sene icinde 30 milyonluk oyuncu olur orada a.madrid harici kimse o paralara cikamaz a.madridde cikmaz daha ucuza bulurlqr cunku.
Her yol bir sene daha kiralanmaya dogru çıkıyor burada yonetici basarısını göreceğiz. Ha su an bonservisten kazandigimizi oldugu gibi buna gomup belhanda maicon satisi ile yeni oyunculara kaynak yaratiriz dersek bana uyar yapilmamasi hata.

Ben normalde su durumda yüksek bonservizlere karsiyimdir ama Tettehe verilecek 7-8 milyon euro bonserviz yerine Pato transferi icin harcardim, gerekiyorsada 4-5 milyon euro maas verirdim .

Evet belki Tetteh gibi oyuncular gelecegmiz ama Pato gibisi gelecegimizin yolunu acacak vizyondur

#7 Alexandre Pato :kırmızıkalp:

2d2bbfe200fd6815da7b23a671c00c17.jpg

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence yönetim 1 tane forvet transferini açıklayacak bu hafta içinde,maçlardır falan filan derken taraftarı uyutup başka adam almayacaklar.

Kiraladigimiz oyuncuların satışından pay alma olayını yapmamız lazım. Yabancı kulüplerin futbolcu alt yapısı olmamaliyiz

Zeneli için Chelsea araya girdi

Transferde ağırdan alan Galatasaray için İngiltere basınından flaş bir transfer iddiası geldi. Sarı-kırmızılı ekibin, genç yıldız Arber Zeneli'nin transferi için harekete geçtiği öne sürüldü.Sky Sports'un haberine göre, 23 yaşındaki futbolcuyu Chelsea de istiyor.Haberde, Galatasaray ve Chelsea'nin bu sezon Hollanda Ligi'nde oldukça başarılı bir performans sergileyen Arber Zeneli'nin transferi için Hollanda'ya yelken açmaya hazırlandığı ifade edildi

CNN

Tetteh ve Alanı alın yav.
O kadar para verdiler, para edecek adam lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt