Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.055
- 101.275
- 5.238
Açık mı kapalı mı şimdi KAP? Kafam karıştı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Hayri Cund renkdaşımız bunu en iyi cevaplayacak kişidir. Amcası KAP Kamu bürosunda çalışıyor.Açık mı kapalı mı şimdi KAP? Kafam karıştı.
sıla'yı neden dövdünüz ayıp değil miPazar günleri resmi tatil hala KAP açık diye milleti kandırıyorsunuz.
sıla'yı neden dövdünüz ayıp değil mi
Sayın Cund, arkadaşlar bilemediler. Kap pazar günleri açık mı? Oldu bizimkiler transfer yaptı. bu transfer, transfer sayılmıyor mu?@Hayri Cund renkdaşımız bunu en iyi cevaplayacak kişidir. Amcası KAP Kamu bürosunda çalışıyor.
Hasanı gerçekten çok severim ama ben senin bu dediklerinine katiyyen katılmamamakla birlikte zerre teknik direktör ışığı görmüyorum Hasan da.Şimdi hor görenler olacak ama Hasan Şaş Fatih Hocanın tek halefi konumunda şu anda.
Bana göre onun yerini alabilecek tek isim.
Hırs,yürek,ruh herşey var.
Üstelik Fatih Hoca dışında Feldkamp,Skibbe,Lucescu,Gerets gibi hocalarla da çalıştı, bunlardan notlar tutmuş mudur bilemem.
Velhasıl şunu söylemem gerekir, önemli olan vizyondur.
Vizyon varsa Hasan Şaş bizim yeni FT'miz olur.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bugün izinliyim ahbabler ama gelişme olursa anında aktaracağım
KAP uygulaması uzerinden her gun her saat bildirim yapılabilmektedir. KAP'ın istinyedeki borsa binasında kucuk bir odası vardır. uygulama sorumlusu olarak calısan 2 abi oturur bu odada. haftaici saat 17:30da mesaileri biter. haftasonu calismazlar.