Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdari cok kafaya takmayin artik yillik 2 mliyon euro aliyordu zaten.onun cok daha iyisini 2 milyona oynatiriz

Serdarla şu Ercan Taner kılıklı herifin görüşme konusunu işlemiştik diye hatırlıyorum 1 mutabakata varılamayan 1 mevzu

Bu duyumcularda olmasa cok sikici geciyor. ?

Loco lokomotif :dans:

Moderatör tarafında düzenlendi:
:asd:

tenor.gif

hoca belkide herkesle dalasiyor diye defalarca uyarmistir bu kamili bakti olmuyor verdi küsküyü.
Belki dogru olan buydu kendinize gelin s.rm belanizi demek icin harcadi ama satip para kazandirmak lazimdi ben sadece o noktadayim giden her adamdan para kazanmaliyiz kardesim 300-500bin olsada kasaya girsin. 5 tane çöpü 500 bine okutsan 2.5milyon euroluk bonservis çıkar bütçe bütçedir

Oynamasi gereken her iki macin birinde olmamis Serdar. En cok oldugu yil, 34 super lig macinin 10’unda yok. Kabul edemesekte, gercekler bunlar. Gecen yil sampiyonlugun mimarlari listesinde ancak son iki siraya girer Serdar. Ondan once yazilacak en az 10 adam var.

Geçen sezon en iyi stoperimizdi. Ha 24 maç oynamış ha 34 maç oynamış. Oynadığı x maç değil, o maçlarda ne yapıp ettiğine bakmak gerekiyor.

Mesela Kadıköy maçında hem Soldadoyu hem Fernandaoyu etkisiz bıraktı.

Başak maçında Adebayora nefes aldırmadı.

Biliyorum bok atmak kolay ama Garry gibi Serdar gibi topçuların hakkını yememek lazım.

Serdar Aziz' in affedilmesi, 2 forvet ve 1 kanat oyuncusu almamız gerekiyor..

En iyi senaryo bu olur bu dakikadan sonra..

Umarım gerçekleşir..

2.5 serdar+alacaklarindan vazgecme
1 milyon eren transfer sezonu sonuna kadar şu iki hamle yapilirsa memnun oluruz. Git o parayi merihin bonservisine yatir keyfine bak

Geçen sezon en iyi stoperimizdi. Ha 24 maç oynamış ha 34 maç oynamış. Oynadığı x maç değil, o maçlarda ne yapıp ettiğine bakmak gerekiyor.

Mesela Kadıköy maçında hem Soldadoyu hem Fernandaoyu etkisiz bıraktı.

Başak maçında Adebayora nefes aldırmadı.

Biliyorum bok atmak kolay ama Garry gibi Serdar gibi topçuların hakkını yememek lazım.

Kadikoy macinda VAR olsa penalti oluyordu hatta atilabilirdi bile mactan

Pato+Alan yeter be alın gelin be patoyu 2-3 sene sonra aldigimizin üzerine biryere iteleriz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt