Volkan Kolcak
Sarı Üye
- 27 Ağustos 2015
- 942
- 644
- 853
alanya müthis oynuyo fenerin sansina kümeye düsecek takimlar simdiden belli altdaki takimlar cok kötü rize erzurum ankaragücü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bütce: 16.6 milyon euro + Maicon'un satisindan 5.4 milyon euro = 20 milyon euro + Serdar Aziz'den 3 milyon euro = 23 milyon euro
-5M Merih Demiral
-5M Umut Bozok
-3M Alan Carvalho
-2.5 Eray Cömert
-3.5 Mert Müldür
-1.5 Aziz Behich (simdi ödeyip psv'ye kiralamak)
-1M Badou Ndiaye (kira uzatma)
-1M Henry Onyekuru (kira uzatma)
-0M Mario Balotelli
Parayi akilli kullanabilsek bir sürü oyuncu alabiliriz aslinda. Maicon ve Serdar Aziz'i satabilirsek epey bir para giriyor kasaya. Balotelli ve Alan'i alip yerlilere saldirabiliriz ilaveten. Ama bu hayalden öteye gitmeyecektir. Abdürrahim-Cengiz'li bir yönetimimiz var.
golu maiconda atiyor. defansi nasilwolzburgdaki brooks tam aradigimiz stoper aslinda adam 6-10 gol atiyo bi sezonda
Yaz ayında yaptıkları hatayı tekrarlama şanslarının olmadığının bilincinde olduklarını düşünüyorum.Bu sefer ultrAslan peşini bırakmaz.İş işten geçmiş olur. Şahsen ben bu yönetime zerre güvenmiyorum. Çok oynaklar.
Parayı pavyonda yesen daha hayırlı olurmuş. Sen birdaha plan yapma reis. Git pavyonda ye hem sen rahatla hemde kamuoyu rahatlasın.Bütce: 16.6 milyon euro + Maicon'un satisindan 5.4 milyon euro = 20 milyon euro + Serdar Aziz'den 3 milyon euro = 23 milyon euro
-5M Merih Demiral
-5M Umut Bozok
-3M Alan Carvalho
-2.5 Eray Cömert
-3.5 Mert Müldür
-0M Mario Balotelli
Parayi akilli kullanabilsek bir sürü oyuncu alabiliriz aslinda. Maicon ve Serdar Aziz'i satabilirsek epey bir para giriyor kasaya. Balotelli ve Alan'i alip yerlilere saldirabiliriz ilaveten. Ama bu hayalden öteye gitmeyecektir. Abdürrahim-Cengiz'li bir yönetimimiz var.
uA ve yönetimin arası iyi. Pek tepki vermezler gibi. Ben bugün açıklanır diyordum forvet ama bugünde geçti gibi.Yaz ayında yaptıkları hatayı tekrarlama şanslarının olmadığının bilincinde olduklarını düşünüyorum.Bu sefer ultrAslan peşini bırakmaz.
Reys 500k da arttırmışsin helal olsun.Bütce: 16.6 milyon euro + Maicon'un satisindan 5.4 milyon euro = 20 milyon euro + Serdar Aziz'den 3 milyon euro = 23 milyon euro
-5M Merih Demiral
-5M Umut Bozok
-3M Alan Carvalho
-2.5 Eray Cömert
-3.5 Mert Müldür
-0M Mario Balotelli
Günlerdir transfer diye bağırıyolar.Maç başlangıcı ve sonrası da bağırdılar.Yarın kesin açıklarlar.Kimsenin sabrı kalmadı..uA ve yönetimin arası iyi. Pek tepki vermezler gibi. Ben bugün açıklanır diyordum forvet ama bugünde geçti gibi.