Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 yıl sözleşme, Ozan, Atalay, Yunus gibi altyapıdan yeni çıkmış gençler harici verilmemeli zaten. 3 yıl idealdir.

Derhal ekibimize dahil edilmelidir.

10210986-640x480.jpg
kalkmış olabilir

Linnes için bana kızacaksınız ama vasat idarelik bir oyuncu fazlası değil. Bizim yedeklerimiz kendini geliştiren potansiyelli oyuncular olmalı. Linnes, yıllardır gelişim göstermedi ne kötü oynadı ne de çok iyi.
Çoğu yazdıklarına katılıyorum... Linnesi özel yapan karakteri bence... Şikayet etmez, sevilir, çok iyi oynadığı maçlar vardır ama çok kötü oynadığı maçlar yok gibi... Mükemmel bir yedek...

Linnes vasat dedikten sonra yazdıklarını okumadım futbol bilgini özet geçmiş oldun ve engeli yedin tebrikler.

Bizim alt yapi gercekten iyi umarim potansiyeli artirip başarisi daimi olur.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belki yazacaklarımı kimse ya bilmez yada hatırlamaz...
FB bilhassa GS yın içini çok karıştırmıştır zamanla bu açıga çıkar GS afişe eder yada ortaya çıksada sesiz kalınır bu GS yın degişmıyen yazılmamış kuralıdır..
Eskılerden GS da çok iyi oynuyan ENGİN VEREL vardı FB bir şekılde onu ikna ederek FB gitmsesini sagladı hemde etil olmıyan usüllerle....Daha evvelde Cemil Turan GS ya gelecektı İstanbulspor GS vermişti ama devreye mafyavari adamlar girince SELAHATTİN BEYAZIT da (( ogunkü söylentilerde tahdit edilmiş söylentisi vardı )) sonra GS vazgeçti..Rıdavn olayınıda az çok biliyorsunuz GS Rıdvan 50 mılyon peşin para verdigi halde oda FB ye gitmişti (( cemil parayı sonra iade etti ))..
Eskilerden BÜYÜK MEHMET vardı GS da 14 sene kaptanlık yapmıştı o oynadıgı senede GS-BOLU maçında rakıp takımın oyuncuusuna kafa tınca ortalık karışıp 2-3 futbolcuda ceza alınca GS O sene 4 puan önde oldugu sezonda Şampiyonlugu FB kaptırmıştı GS cezalardan puan kaybedınce FB ın yolu açıldı..Aynı B.Mehmet futbolu bırakacagı senede yönetim jubılyeı ertele şu ay yapalım dedi B.Mehmet ise yok ben jubıleyı bu ay yapacam yada bana bonservimisim bedav verın başka takımda oynayıp seneye jubılede yaparım deyince GS de 14 seen kaptanlık yapan B.MEHMETE BONSERVİSİNİ BEDAVA VERDİ....
O Nankörde FB ye bedava gitti (( oo yıllarda deprem kupasında FB GS yı özel maçta 6 -0 yenmişti o B.Mehmet FB golleri attıgında santrada her golde CEMİL TURAN a bakarak GÜLMESİ GS lılarıda çılgına çevirmişti GS kaptanı FB den gol yiyince gülmesi GS ya ihanetın kanıtıdı..GS da ona JUBILE yapmıyarak cezalandırmıştı..)))...
Yine fazla eskı olmıyan yıllarda ha B.Mehmetin oldugu yıllardı GS yın şampıyon olma imkanı yoktu .O sezon FB-T.SPOR çekışiyordu son haftaydı sanırsam GS-FB maçı oynanacaktı GS KAZANIRSA T.SPOR ŞAMPIYON olacaktı .FB in şampıyon olması için ya galıbıyet yada beraberlık FB ye yarıyordu..
Pazartesi sabah gazetelerde (( o dönem spor gazeslerı yoktu )) GS da deprem GS MENEJERİ TURGAN ECE 5 GS lı FUTBOLCUYU KADRO DIŞI bıraktı haberi FUTBOL DUNYASINA bomba gibi düşmüştü...
Trabzon ayaga kalkmıştı tamam GS maçı FB ye satacak diye İstanbulda bizler ise ŞOKTA iidik neler oluyor dıye ama GS o zaman KOL KIRILIR YEN İÇİNDE KALIR prensibıyle hiç açıklama yapmamışlardı...
Maça 3-5 gençlerle ve yedek agırlıklı olarak çıktık neticede GENÇ SERDAR ın goluyle FB 1-0 yenmiştık T.SPor şampıyon olmuştu kupada ise biz T.SPORU son maçta PENALTILARLA yenerek Türkıye kupasını almıştık...
Kadro dışı kalanlarda şunlardı Kaleci YASİN-TUNCAY-LEVENT (( bu ikisi defanstı ))
B.Mehmet SAGAÇIK--METİN KURT SOL AÇIK..
Bunlardan sadece B.Mehmet el öptu özür diledi sonra yine ihanet etti..sadece METİN KURT onurlu şekılde ayrıldı muhtemelende METİN KURT B.Mehmetın dolduruşuyle yanlış yaptı ama bunu kendine yedıremegini yıllar sonra açıklamıştı.Digerleri ise zamanla GS dan yolandı..
O son dönemlerde FB ın GS yı karıştırma işlerinde Fatih ınde futbolcu olduug zamanlardı.
Ama FB o kadar etkili olamdı bugünlerde herkes Serdarı konuşuyor hele o resmi gördüm o eskıden FB ın GS ya yaptııg kalleşce oyunlarını hatıladım.
Fatih hocada kendine duyum geldıyse bıde eskıden beri FB ın GSyı karıştırma, oyuncuyu kalleşçe GS dan ayartmasını bildiginden bıde geçmişte yaşananlarıda göz önünde bulundurduysa Serdarın bazı maçlarda sakatım yada en krıtık pozısyonlarda penaltı yapması FATİH hocanın ve kulübteki eskilerin midesini bulandırıysa FATİH hoca da aybı RAHMETLİ TURGAN ECE gibi riskli ve zor kararla Serdarı sildigini düşünüyorum..
GS yın en krıtık zamanında sakatım hastayım deyıp GS lı oyuncuları yarım yolda bırakıyorsa yalan söylüyorsa bide geçmişte yaşananlarıda biliyorsa FATİH hoca teredüt etmeden SERDARI GS dan yolladı FB hesabı bedavaya getırmektı .Serdar gezmeye gidince bilerek tivitlenen resimle Fatih hocada sinirlenip Serdarı kadro dışı bırakarak sonra takım bul deyıp GS ya karşı oynanan oyunu bir şekılde bozdu GS Serdarın parasınıda ödedigİnden FB zor duruma düştu
FB ya Serdarın parasını GS ya karşı öduyecek yada Serdar başka takıma gidecek.
Fatih hoca sezon başı ne demişti GS -FB-BJK tan oyncular birbirine gitmeli dedi..
Sonra Fatih hoca FB den OZANI istedii FB OLMAZ dedi.işte FB ın KÖTÜ NIYETLİ OLDUGUNU kanıtlıyan olaydı..Halbuki GS Tolga Çigerci nın FB ye gidecegini bilerek bedava yollamıştı.
Bugün FB eski BİZANS oyunlarıyla SERDARI bedava almaya kalktı GS ya OZANTUFANı vermıyen UYANIK FB bu SERDAR olayında FATİH HOCANIN TOKADINI YEDİ..
SERDAR olayı sadece basit bir olay degil GS yın içini gizlice karıştırmayı huy edinen FB ye karşı tepkıdır...
Serdar DÜRÜST olsaydı medyada FATİH hocadan özür dilerim bu beni RAHATSIZ etmez demeside Fatih hocayı kızdırmıştır..
Halbuki gelır idari menejere yaöneticinin biriyle Fatih hocanın yanına gıder medya olmadan özür dilerdi..
Belkıde Fatih hoca medya vasıtasıyla kendine baskı yapılmasınada kızmıştır..
Serdar FB li iş adamı veya FB li spor yazarı ile görüşmeside pek masumane degildir Geçmişte yaşanmış böyle olaylar oldugundan...
Yapılan bir hata yanlış art nıyetle kasten yapılmıyorsa o zaman devreye medya sokulmaz baş başa özür herşeyi halleder..
Serdara kım akıl verdıyse kasten yapmıştır..
Serdarı FB ye alacaklarından ötürü bedava alacagını sananlar KURDUKLARI TUZAGA düşmüşlerdir....
Arık Serdar FB ye de gitse oralardada başarılı zor olur yapptıgı hatadan dolayı ulan bu zaten GS da yapıyordu dıyecekler..
Eski bir atasözü vardır
TAŞ YERİNDE AGIRDIR ..
Ustad,yas 70 is bitmemis emege saygı

göztepe maçında belhanda yok mutlaka 4-4-2 çıkmalıyız

2 forveti kapın gelin

Linnese laf atanları pistten alalım hadi arkadaşlar hadi hadi hadi ..

Yönetim İstifa

Galatasaray bu.

Her pozisyona bir linnes olsa, herkes isini yapmış olur ve maç 3-0 yenmis oluruz.

Ffp yaz transfer dönemine sarkmadıgına göre 15 milyonu kurusuna kadar kullanmayan haindir beceriksizdir

Linnes vasat değil her maç standart 7.5/10'luk performansı var. Üstüne üstlük profesyonel yedek bırakılmayi sorun etmiyor, başka mevkide oynatilinca menajerine açıklama yaptırmıyor burada oynatmayın diye ya da para para deyip başka kulüplerle iletişime geçmiyor.

Bu adam belhanda gidiyor da demişti. Bizle ilgili pek tutturamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt