Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün Başakların kazanması bizim transfer politikasını etkiler bence. Bir alt seviye birini getirip transferi kapatacaklar. Bu maçı bekliyorlardı gibi geliyor bana.

Ulan bu saatten sonra alacağınız forvete üfüreyim. Şampiyonluğu senin yüzünden kaybedeceğiz minibusçü apo

nice baloyu marseille ya yollamamis

16 hafta var daha ts maçına göre transfer politikası mı izlenir? :ROFLMAO::ROFLMAO: Seve seve yapacaklar taraftar zımbalar onları.

Ulan hamsikafalılar bir kere de bizim faydamıza bir iş yapın. Maç ilk yarıda bitti.

Valla komplo teorisi gibi geliyor ama mantıklı düşününce sezon başında forvet alınmaması skandaldı. Mantık çerçevesinde 4 ocak gelmeden forvet ile anlaşmalarıydı. Ve üzerinden tam 16 gün geçti hala ses seda yok. Nedense ben 1-2 gün içinde açıklanacağını düşünüyorum. A plan ve B plan forvetle anlaştıklarını düşünüyorum. Maça göre başakşehir’i şampiyon yapacaklar nasılsa deyip B planını devreye sokacaklar gibi geliyor bana.

vallah hersey bir yana transfer gelir gelmez sampioynluk bu sene imkansiz gibi basaksehirin kadro kalitesi ve oyun kalitesi bizimkinden üstün.
adamlari izlerken taktik teknik bitiricilik hersey var.... avrupada böyle oynasalar tamam diyecegim hak ediyorlar ama böyle acayip zoruma gidiyor bunlarin sampiyon olmasi
les gibi oynuyorlar bence ,

Valla komplo teorisi gibi geliyor ama mantıklı düşününce sezon başında forvet alınmaması skandaldı. Mantık çerçevesinde 4 ocak gelmeden forvet ile anlaşmalarıydı. Ve üzerinden tam 16 gün geçti hala ses seda yok. Nedense ben 1-2 gün içinde açıklanacağını düşünüyorum. A plan ve B plan forvetle anlaştıklarını düşünüyorum. Maça göre başakşehir’i şampiyon yapacaklar nasılsa deyip B planını devreye sokacaklar gibi geliyor bana.

Tam bir saçmalık 16 hafta var daha içerde biz başakşehirle oynayacağız ee arada kalıyor 3 puan oda bi şekilde hallolur

Tam bir saçmalık 16 hafta var daha içerde biz başakşehirle oynayacağız ee arada kalıyor 3 puan oda bi şekilde hallolur

Mantık doğru demiyorum zaten bu zamana kadar yaptıkları saçmalıkları düşününce gayet olası, albayrak ve cengiz’in bazı yerlere yakınlıklarını düşününce hele.

Mantık doğru demiyorum zaten bu zamana kadar yaptıkları saçmalıkları düşününce gayet olası, albayrak ve cengiz’in bazı yerlere yakınlıklarını düşününce hele.

Allah aşkına kurdugun mantık ve teori benzetmemi yanlış anlama ama tam bir ANTU komplo teorisi

tamam adamlar basiretsiz beceremiyorlar transferi ama adamlara iftira atmak nedir ya, Fatih TERİMe ne diyecekelr maç almamı kazanmamı

Allah aşkına kurdugun mantık ve teori benzetmemi yanlış anlama ama tam bir ANTU komplo teorisi

tamam adamlar basiretsiz beceremiyorlar transferi ama adamlara iftira atmak nedir ya, Fatih TERİMe ne diyecekelr maç almamı kazanmamı

GSC super moderatorunu antu komplo teorisi uzerinden vurmak.. Aslan sütümü içtin yigidim.. Tanimak isterim seni :D

Neyse umarım benimki sadece saçma bir komplo teorisidir. 1-2 gün içinde demba ba vari bir forvet açıklarlarsa görürüm burada sizleri ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt