- 30 Temmuz 2009
- 32.487
- 8.351
- 2.018
Bugün Başakların kazanması bizim transfer politikasını etkiler bence. Bir alt seviye birini getirip transferi kapatacaklar. Bu maçı bekliyorlardı gibi geliyor bana.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yuh artık yaBugün Başakların kazanması bizim transfer politikasını etkiler bence. Bir alt seviye birini getirip transferi kapatacaklar. Bu maçı bekliyorlardı gibi geliyor bana.
les gibi oynuyorlar bence ,vallah hersey bir yana transfer gelir gelmez sampioynluk bu sene imkansiz gibi basaksehirin kadro kalitesi ve oyun kalitesi bizimkinden üstün.
adamlari izlerken taktik teknik bitiricilik hersey var.... avrupada böyle oynasalar tamam diyecegim hak ediyorlar ama böyle acayip zoruma gidiyor bunlarin sampiyon olmasi
Ne değişikler var ya başak üstünmüş falan hahahahles gibi oynuyorlar bence ,
Valla komplo teorisi gibi geliyor ama mantıklı düşününce sezon başında forvet alınmaması skandaldı. Mantık çerçevesinde 4 ocak gelmeden forvet ile anlaşmalarıydı. Ve üzerinden tam 16 gün geçti hala ses seda yok. Nedense ben 1-2 gün içinde açıklanacağını düşünüyorum. A plan ve B plan forvetle anlaştıklarını düşünüyorum. Maça göre başakşehir’i şampiyon yapacaklar nasılsa deyip B planını devreye sokacaklar gibi geliyor bana.
Tam bir saçmalık 16 hafta var daha içerde biz başakşehirle oynayacağız ee arada kalıyor 3 puan oda bi şekilde hallolur
Mantık doğru demiyorum zaten bu zamana kadar yaptıkları saçmalıkları düşününce gayet olası, albayrak ve cengiz’in bazı yerlere yakınlıklarını düşününce hele.
Allah aşkına kurdugun mantık ve teori benzetmemi yanlış anlama ama tam bir ANTU komplo teorisi
tamam adamlar basiretsiz beceremiyorlar transferi ama adamlara iftira atmak nedir ya, Fatih TERİMe ne diyecekelr maç almamı kazanmamı
Allah aşkına kurdugun mantık ve teori benzetmemi yanlış anlama ama tam bir ANTU komplo teorisi
tamam adamlar basiretsiz beceremiyorlar transferi ama adamlara iftira atmak nedir ya, Fatih TERİMe ne diyecekelr maç almamı kazanmamı