Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Arsenal, Chelsea ve Bayer Leverkusen : yooooİki kulvar zor. Ligi sallayıp UEFA kupasını alalım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arsenal, Chelsea ve Bayer Leverkusen : yooooİki kulvar zor. Ligi sallayıp UEFA kupasını alalım.
Arsenal, Chelsea ve Bayer Leverkusen : yoooo
alıngan zat ve antu ekibi anlamadan yorumunu hemen begenmiş murat abinin,mehmet aga sanırım kastettiğiKim renktaş ?
Yönetim İstifa
O eskidendi.Şimdi forveti bile alamayan bir yönetim var..İngiliz,İspanyol,Alman hiç farketmez.
Yok la asil sen anlamamissinalıngan zat ve antu ekibi anlamadan yorumunu hemen begenmiş murat abinin,ocakcı mehmet aga sanırım kastettiği
Neyse anlayan anladi bosverin.aaa bana dedin yani,engellediklerimizin yarısının fenerli oldugunu da bil bari.neyse muhattap olmayalım artıkYok la asil sen anlamamissinNeyse anlayan anladi bosverin.
Haftaya forvetler gelmezse ortalık yangın yeri olur.
La salak salak konusma sana niye diyim sen forumun gülüsün. Tovbe tovbe.aaa bana dedin yani,engellediklerimizin yarısının fenerli oldugunu da bil bari.neyse muhattap olmayalım artık
muriç harhaldeKim renktaş ?
Yönetim İstifa
onu bile yapamazlar sabriyi alırlar nedeni: evladumuz2 haftadır aynisini diyorum kendime .. pek umudum kalmadı .. 29-31 arası bir acil son hamle pekmiyorum .. dembaba style
Yönetim İstifa
e acıkca beni kastettin işte,diğer yorum yapansa tamam.o da fenerli sanırımLa salak salak konusma sana niye diyim sen forumun gülüsün. Tovbe tovbe.
sergencim şu fenerli listesini banada atsana bende engelleyeyim.aaa bana dedin yani,engellediklerimizin yarısının fenerli oldugunu da bil bari.neyse muhattap olmayalım artık
Ne diyon sergen.alıngan zat ve antu ekibi anlamadan yorumunu hemen begenmiş murat abinin,ocakcı mehmet aga sanırım kastettiği