Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Göztepe maçına kadar forvet alamazsak o maçtan puan bile beklemiyorum Belhanda'nın olmadğı bir deplasmanı kazanmak çok zor

Yorumda küfür yok diye üyelere sataşma hakkın var mı zannediyorsun?Kimsenin kollandığı yok.

bu ne alaka?
Senmi duzelttin?

Acik acik soru sordum, Berke Deniz sizin ananizi taniyormu diye? Bunda bir sorun yok.

Ama ben 19 gun ban yerken o cocuk 1 gun ban yiyiyor.

Kolluyorsun kocum.

Keske bir macta sizin tayfa karsima ciksa.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Vizyon sahibi kardeslerim kizacak ama demba ba cok iyi bir forvet hazirsa

forum yönetimini ele geçirenler acil çıksın beyler forum kasıyor

salıya kadar forvet almazsak tahminimce Belhanda yerine Yunus oynayacak Feghouli 8 numaraya geçecek....Selçuk ya da Donk büyük hata olur aslında Atalay'ın tam zamanı

Serdar Ali Çelikler: Galatasaray, Demba Ba ile anlastı.

Abv. Belli ki bunlar semih ve ba ile anlastilar ama saglam bir adam almadan aciklamaya korkuyorlar.

Neyse bu konu ustune fazla yorum yapmicam ama Berke Deniz bunu iyi bil, senle bir gun konuscaz ama ekranin arkasindan degil

Hc
Birkaç keyfi mıhlama yap da keyfimiz yerine gelsin
Diyen kaç kişi var?

Hoca umarim Ozandaki gibi 3-4 mac beklemez ve Atalayi oynatir. Selcuk oynamasin yeter

Demba Ba'yı alırlarsa Allah akıl fikir versin.. Bu resmen aptallık olur..

Kardeşim paran var paran.. 18 milyon euro..

Alan ve Tetteh'i al getir işte ne mal insanlara çattık yahu

Serdar Ali Çelikler: Galatasaray, Demba Ba ile anlastı.

Abv. Belli ki bunlar semih ve ba ile anlastilar ama saglam bir adam almadan aciklamaya korkuyorlar.

Taraftar’dan korkuyorlar zaten yoksa çoktan açıklamışlardı bu tinerciyi.
Ağır söverim zaten bu gelirse.

Demba ba neden şikeciyi istemez hoca rahat olun ozan satılmasa belki gelebilirdi. Ellerinde sıcak para var net 2 tane kaliteli forvet gelecek

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray, al-sat sınırında şu an 14 M € artıda. Telles birkaç gün içinde Atletico Madrid'e gidecek, oradan da 3.5 M € gibi bir para gelecek. Buna rağmen santraforun Sinan, sol bekin Linnes, stoperin Maicon ve şampiyonluk kovalıyorsun." (A Spor)

Ne guzel demis adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt