Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.498
- 7.716
- 1.233
artık şu yorumlara kızmıyorum bile istatistikler ortada kendinizi kandırmaya devam edinBelhanda'nın olmadığı her maç kazanma şansımız yükseliyor renktaş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
artık şu yorumlara kızmıyorum bile istatistikler ortada kendinizi kandırmaya devam edinBelhanda'nın olmadığı her maç kazanma şansımız yükseliyor renktaş.
Millet 15-16 milyon euromuz var harcayalim diyor da bunlarin plani para harcamadan adam almak gibi gorunuyor. Semih ve ba bedavaya gelir. 3-4 milyona da baska bir forvet alinir. Kalan parayi da aralarinda kırısırlar.Taraftar’dan korkuyorlar zaten yoksa çoktan açıklamışlardı bu tinerciyi.
Ağır söverim zaten bu gelirse.
Arkadaşlar haklı olarak istiyor gençler oynasın oynasın ama çok tıfıllar bzim ligimiz sert, zor bir lig öyle kolay değil oynamakGöztepe maçında Feghouili forvet arkasında kanatlarda Onyekuru-Sinan forvete de transfer şart.Yunusla, Atalayla olacak iş değil.İç sahada oynayıp form kazanmadıkça Atalay ve Yunus'u oynatmak kariyerlerini bitirmek demektir.Ozan 1 yıldır özel kondisyoner ve vücut geliştirmeniyle çalıştı ve İç sahada ilk 11 başladı.
2 forvet +1 yerli sol kanat + maicon şutlayıp yerine çevik tecrübeli bir stoper elzemken bunlar ne halt yapıyor halen?
dünkü galibiyeti kutluyodur yönetim hala
götü boklu wolvese bak ya bu piyasayi bu hale getiren ingilizler ile barca ve mardidBiz bunlar ile nasil bas edebilirizki!
Manchester City, Ruben Neves için Wolves kulübüyle anlaşmaya yakın. Neves için 113 milyon euro isteyen Wolves, Oyuncunun ısrarı sonucu ücreti 90 milyon euroya kadar düşürdü. (BBC Sport)
Sent from my SM-N960F using Tapatalk