- 1 Mayıs 2018
- 57.218
- 48.008
- 3.873
Erhan telli: Pato ismi dogru, listede ve gorusmeler olumlu gidiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen hatta devamıda şöyle olur transfer kapanmadan bir kaç saat önce sabri bize dönmek isteduğunu ilettu bizde kabul ettuk 1 yıllık sözleşme imzalayacağuz evladumuz geri dönüyor sabriye kavuşuyoruz da31 ocak apo : alani icin ugrastuk cok ugrastuk ama klubu ile uzatmistu. Arkadaslar biz bu riske giremeyuz. Bizum sokaga atacak paramuz yok.
aynen hatta devamıda şöyle olur transfer kapanmadan bir kaç saat önce sabri bize dönmek isteduğunu ilettu bizde kabul ettuk 1 yıllık sözleşme imzalayacağuz evladumuz geri dönüyor sabriye kavuşuyoruz da31 ocak apo : alani icin ugrastuk cok ugrastuk ama klubu ile uzatmistu. Arkadaslar biz bu riske giremeyuz. Bizum sokaga atacak paramuz yok.
aynen hatta devamıda şöyle olur transfer kapanmadan bir kaç saat önce sabri bize dönmek isteduğunu ilettu bizde kabul ettuk 1 yıllık sözleşme imzalayacağuz evladumuz geri dönüyor sabri'ye kavuşeyruz da31 ocak apo : alani icin ugrastuk cok ugrastuk ama klubu ile uzatmistu. Arkadaslar biz bu riske giremeyuz. Bizum sokaga atacak paramuz yok.
Apo Dubai a ucmus .. Dubai da alanın takımı kamp yapıyor .. muhtemelen pazarlığı yapmaya gitti
Yönetim İstifa
bunlar nasıl kavga etti yaw
Sen miydin sevgili mi Çalan?
Anladımki forvetler ALAN
Sen olamazsın bu canımı acıtan
Beni forvetsiz koyan
Ben miydim kombine almayan?
Sucuk ekmekle doymayan?
Bilmyordum komisyoncu olduğunu
Nasıl yaptın bana bunu
Iyi bari tetteh takozu gelmiyor.
Kaynak ne