Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar'ın kulübe ihtar çekmesi gibi bir durum yok dedi menajeri. Alacağı da varmış ama hiç dillendirmedik dedi.

Celta Vigo ya da Villareal'dir Serdar'la ilgilenen İspanya'da alttaki takımlar,diğerlerinin bütçesi düşük

Hersaslini elde bütçe varken alıp sezon sonuna kadar kiralık klübünde kalması sonucu kadroya katarız aslında .onyekuru gidince hazır oyuncumuz olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Patoyu anca serbest kalira alabiliriz. 2,5 milyon imza parasi, 3,5 milyon senelik ve 2,5 senelik sözlesme önersek cok abarti fedakarlikda yapmasina gerek kalmiyor.

Cinde zaten tek 11 ay sözlesmesi kalmis ve bir daha öyle 5-6 milyon senelik alamaz. Gelsin bize, bir bucuk sene ligin icinden gecsin ve sonra onu 6-8 milyona istedigi yere satalim.

Tettehye gömecegimiz parayi 2 tane adam gibi türk oyuncuya yazin harcayalim. Bize yabanci sayisi düsebilir diye 2 tane ilk onbire yakin türk sart.

[B]ultrAslan China[/B]‏ @[B]ultrAslanChina[/B] 32 dk.32 dakika önce

Pato olayını açalım... Pato’nun kulübünün sahibi ilaç skandalı nedeniyle hakkında soruşturma açılıp, hapse atıldı. Kulüp el değiştirdi ve %65 kuralı ile maaş kısıtlamalarına gitti. Tüm bu olaylar sonucu, yüksek maliyeti nedeniyle Pato kulübünden ayrıldı.

Burada zamanında Duvan Zapata 'nın ismini çok yazmıştım

Adam şimdi Serie a 'da yargı dağıtıyor Atalanta ile

Son 7 maçın tamamında gol atmış, son 7 lig maçı 13 gol :cry:
Var renktaş çok kalite isimler var biz elimizdeki işe yaramazlari övmek yerine göndersek alinacak super topcular var bizi ilkyari rezil ettiler bazilari hala onları savunma derdinde başşak puan kaybetsin diye bekliyolar

Ben onyekuruyu bir sene daha kiralariz diyorum. Su haliyle pl oynayamaz. Kendisini hic beğenmiyorum aslında ama herif golcu. Rahat 15 atacak bu sezon. Belko fazla bile atabilir
İşin kötü tarafı hep aynı maçlarda atması. Şöyle yaysa iyi olurdu.

Alacak + küçük bir bonservise fenere gidecek sanki. Transfer sezonunun sonuna kadar pazarlık sürebilir bence.

serdar ispanyaya gitsin,fenere adam yok bizden

Adamlara bak yaw ilk 3 sırayı kapmışlar :)
Screenshot_20190121-011440.webp

arabistandan büyük bonservis teklifi olduğu için(4.5) o teklif varken 1-2ye fbye bırakmaz bizimkiler zaten bırakacak olsalar şimdiye gitmişti

Ya Pato ilginç bir adam, gerçekten başka bir seviyenin oyuncusu olabilirdi eğer 2008 döneminde parlama yapan Pato öyle devam edebilmiş olsaydı abartısız söylüyorum bugün Neymar-Hazard-De Bruyne gibi oyuncuların seviyesinde yer alıyordu ama Milan döneminde yaşadığı üst üste sakatlıklar sonrasında çok erken yaşta Brezilya 'ya dönmesi fizik olarak yaşadığı düşüş ile 19-20 yaşında zirve yaptığı kariyeri dibe doğru düşmeye başladı

Henüz 22-23 yaşlarında filandı sanırım Brezilya 'ya döndüğünde. Normalde bir forvet oyuncusu o yaşlarında zirveye doğru çıkarken Pato zirveden düşüş yapmış geri Brezilya 'ya dönmüştü

Daha sonra sakatlık sorununu da atlattı fiziksel olarak da toparlandı biraz daha Chelsea-Villarreal gibi takımlarda şansını denediyse de olmadı

Ama benim bu sene gördüğüm Pato farklı gerçekten, hani 19/20 yaşında Milan 'da oynayan Pato 'dan sonra ilk defa bu kadar hazır bu kadar net kalitesini sahaya yansıtan bir Pato görüyorum

Hazır bir durumda sakatlık yaşamayan Pato doğrudan şampiyonluğa etki eder. Alan gibi ne olduğunu ne oynadığını bilmediğimiz bir adam yerine 1000 kere Pato 'yu tercih ederim

Yerli de şart, 1-2 tane alsak keşke. Elde Emre Akbaba ve Sinan var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt