Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.187
- 7.622
- 2.568
Trtspor son dakika : demba ba dan vazgeçmişiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trtspor son dakika : demba ba dan vazgeçmişiz
tettehin gol atabilen versiyonuOyun katkisi hic yok. Cok top eziyor.
Patoyu anca serbest kalira alabiliriz. 2,5 milyon imza parasi, 3,5 milyon senelik ve 2,5 senelik sözlesme önersek cok abarti fedakarlikda yapmasina gerek kalmiyor.
Cinde zaten tek 11 ay sözlesmesi kalmis ve bir daha öyle 5-6 milyon senelik alamaz. Gelsin bize, bir bucuk sene ligin icinden gecsin ve sonra onu 6-8 milyona istedigi yere satalim.
Tettehye gömecegimiz parayi 2 tane adam gibi türk oyuncuya yazin harcayalim. Bize yabanci sayisi düsebilir diye 2 tane ilk onbire yakin türk sart.
Var renktaş çok kalite isimler var biz elimizdeki işe yaramazlari övmek yerine göndersek alinacak super topcular var bizi ilkyari rezil ettiler bazilari hala onları savunma derdinde başşak puan kaybetsin diye bekliyolarBurada zamanında Duvan Zapata 'nın ismini çok yazmıştım
Adam şimdi Serie a 'da yargı dağıtıyor Atalanta ile
Son 7 maçın tamamında gol atmış, son 7 lig maçı 13 gol![]()
haberler yalan o zaman.en fazla 200 000 alacagı vardırSerdar'ın kulübe ihtar çekmesi gibi bir durum yok dedi menajeri. Alacağı da varmış ama hiç dillendirmedik dedi.
İşin kötü tarafı hep aynı maçlarda atması. Şöyle yaysa iyi olurdu.Ben onyekuruyu bir sene daha kiralariz diyorum. Su haliyle pl oynayamaz. Kendisini hic beğenmiyorum aslında ama herif golcu. Rahat 15 atacak bu sezon. Belko fazla bile atabilir
Eminim khouma babacari alsak ayni etkiyi bizim lig de yaparMal herifler Duvan Zapatayı alın diye bas bas bağırdık geçmiş senelerde. Adamı itin götüne soktular ordan oraya sürdüler. Girip araya alamadınız gerizekalılar. Adam bu sene italya ligindeki defansların ırzına geçiyor.
Tuttuğun takıma gidiyomuş o yüzden mi dicem şimdi..serdar aziz büyük adam
haberler yalan o zaman.en fazla 200 000 alacagı vardır