Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki yerlerini doldurduk mu? Garry'nin yerine bir kanat oyuncusu aldik mi? Ozan'i sattik yerine Semih geldi, hala forvet transferi yok, sen bu durumdan memnun gibisin. Ben satislarda degilim, sattigimiz oyuncularin yerlerini yillardir ayni kalitede olan oyuncular ile doldurmuyoruz.
Garry konusuna değinmek gerekir...

Fegholi form tutması ve onyekuru solda daha verimli olması ve ayrıca Yunus Akgüne şans doğması yedek olarak o pozisyon için hiçte fena bir durum değil sanki.

ekonomik kriterler nedeniyle uefa organizasyonlarına katılma hakkı elde edememeyi rezalat olarak nitelendirmek ancak provakatör fenerli medyanın yapacagı cok talihsiz bir yorum olmus. ha yerel ligdeki sıralama kriterini karsılayamamıssın ha finansal kriteri. arada fark yok. hele sikeyle aynı sey demek direkt kötü niyet göstergesi.

Yahu bu kriterler her sene degerlendirilen seyler degil ki. Biz men yemeden iki sene once uyari aldik. UEFA gelmis demis ki bakin gelin isterseniz sizi bir muddet denetime alalim sonunda ceza yemeyin. Unal Aysal bu teklifi reddetmis. Ihtiyacimiz yok kurallara uyuyor olacagiz periyot sonunda demis. Devamini biliyorsun.

UEFA buyuk ciddiyetle getirdi FFP'yi. Finansal olarak haksiz rekabetin onunu kesmek, kulup sahibi zenginlerin ceplerinden kulube para akitmalarini engellemek icin yaptilar. Kural basit, hatta kulup uyarsa kulup icin de iyi: senin olmayan parayi harcayamazsin.

Sen 3 yillik periyotlarla degerlendirilen bir ekonomik incelemeye uyamiyorsan bu ligde kotu bir sezon gecirmeye benzemez. Cok cirkin bir durum. Kural ihlali. O surecteki cabanin gayrimesru oldugunu soyluyor UEFA. Bundan cirkin ne olabilir?

Sikeyle ayni sey demedim. UEFA ceza verirken sikeyle ayni tefe koyuyor dedim. Derdini UEFA'ya anlat. Kime karsi niyetim kotu olacakmis?

DxYQkDXXQAIkotJ.webp

Garry konusuna değinmek gerekir...

Fegholi form tutması ve onyekuru solda daha verimli olması ve ayrıca Yunus Akgüne şans doğması yedek olarak o pozisyon için hiçte fena bir durum değil sanki.
Katilmiyorum. Rakibimiz zaten tam kadro ustelik Robinho'yu aldilar ve Adebayor gibi oyuncu kenarda oturuyor, Elia var, Kerim Frei var, Bajic var, Arda var. Bir de bizim ankaragucu macindaki yedeklere goz atalim:

Yedeklerimiz: İsmail, Ahmet, Selçuk, Donk, Ömer, Emre, Yunus, Gökay, Celil, Muğdat

Bir derbi maci oncesi, veya Benfica maclarinda diyelim ki Feghouli veya Onyekuru sakat ya da cezali, bu adamlarin ilk alternatifi yillardir kendini gelistiremeyen, hatta performans olarak geriye giden ve taraftarin gitmesini istedigi Sinan. Ikinci alternatif ise daha cok gelismesi gereken ve oynadiginda kreatif oynamaktan ziyade basit oynayan alt yapi oyuncumuz Yunus.

Bazen futbolda oyle maclar olur ki, kilidi acmak icin kenardan calim atabilen, kreatif bir kanat oyuncusunu oyuna alip maci degistirebilirsin, bu soyledigimi unutma, cunku boyle maclari cok oynayacagiz ve kenara baktigimizda sadece Sinan ve Yunus'u hamle oyuncusu olarak gorecegiz. Bu ikili su an ki seviye icin yeterli mi? Degil. Su an bize hazir oyuncu lazim. Ligin ikinci yarisinda oynayacagimiz her mac bir final.

Katilmiyorum. Rakibimiz zaten tam kadro ustelik Robinho'yu aldilar ve Adebayor gibi oyuncu kenarda oturuyor, Elia var, Kerim Frei var, Bajic var, Arda var. Bir de bizim ankaragucu macindaki yedeklere goz atalim:

Yedeklerimiz: İsmail, Ahmet, Selçuk, Donk, Ömer, Emre, Yunus, Gökay, Celil, Muğdat

Bir derbi maci oncesi, veya Benfica maclarinda diyelim ki Feghouli veya Onyekuru sakat ya da cezali, bu adamlarin ilk alternatifi yillardir kendini gelistiremeyen, hatta performans olarak geriye giden ve taraftarin gitmesini istedigi Sinan. Ikinci alternatif ise daha cok gelismesi gereken ve oynadiginda kreatif oynamaktan ziyade basit oynayan alt yapi oyuncumuz Yunus.

Bazen futbolda oyle maclar olur ki, kilidi acmak icin kenardan calim atabilen, kreatif bir kanat oyuncusunu oyuna alip maci degistirebilirsin, bu soyledigimi unutma, cunku boyle maclari cok oynayacagiz ve kenara baktigimizda sadece Sinan ve Yunus'u hamle oyuncusu olarak gorecegiz. Bu ikili su an ki seviye icin yeterli mi? Degil. Su an bize hazir oyuncu lazim. Ligin ikinci yarisinda oynayacagimiz her mac bir final.

Katılıyorum rotasyonumuz çok zayıf.

Türkiye Kupası
UEFA
Süper Lig

üçlüsünde "en az" 16+2+2 = 20 maça çıkacağız. Sakatlar, cezalar ve yorgunluklar olacak. İlk 11 dışında yedek kulübesi bomboş, bu Galatasaray seviyesinde bir takım için kabul edilebilecek durum değil.

Ayrıca bu başlığı lig dönemi başlıklarından daha çok sevdim valla keşke transfer dönemi tüm sezon daha geniş olsa :) Ne güzel herkes içindekileri döküyor transfer beklerken. Ortam daha samimi geliyor.

Ayrıca bu başlığı lig dönemi başlıklarından daha çok sevdim valla keşke transfer dönemi tüm sezon daha geniş olsa :) Ne güzel herkes içindekileri döküyor transfer beklerken. Ortam daha samimi geliyor.
bence fazla şaibeli bi nöbet ve hiç tadı da yok

Selamün Aleykum renkdaslar, bugün menemen yapacam dedim domatesleri kestim sonra ince sivri biberi kestim sonrada sol isaret parmagimi kestim 1 litre falan kan kaybettim ve suan cok mutsuzum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt