- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.366
- 4.588
yakismis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Garry konusuna değinmek gerekir...Peki yerlerini doldurduk mu? Garry'nin yerine bir kanat oyuncusu aldik mi? Ozan'i sattik yerine Semih geldi, hala forvet transferi yok, sen bu durumdan memnun gibisin. Ben satislarda degilim, sattigimiz oyuncularin yerlerini yillardir ayni kalitede olan oyuncular ile doldurmuyoruz.
ekonomik kriterler nedeniyle uefa organizasyonlarına katılma hakkı elde edememeyi rezalat olarak nitelendirmek ancak provakatör fenerli medyanın yapacagı cok talihsiz bir yorum olmus. ha yerel ligdeki sıralama kriterini karsılayamamıssın ha finansal kriteri. arada fark yok. hele sikeyle aynı sey demek direkt kötü niyet göstergesi.
Olumlu düşünelim ya belli mi olur olmazsa üzülmem zatenPato sokagin ortasina sicsa bu yonetim onun bokunu bile alamaz. 6 aydir alani alamayan adamlar mi patoyu alacak. Yapmayin Allah askina.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaten Tff-Mhk-Pfdk-Rakip takımlar-Medya varken niye biz de hatasını affettirmeye çalışan yönetimi eleştirelim ki?Kenetlenip 22.şampiyonluğu kutlasak fena olmaz mı?
yakismis
Edebini koru.Buraya kayıt olan herkes aynı armaya gönül veriyo.Asabımı da bozma durduk yere..siz kendi aranızda kenetlenin biz almayalım
...
Katilmiyorum. Rakibimiz zaten tam kadro ustelik Robinho'yu aldilar ve Adebayor gibi oyuncu kenarda oturuyor, Elia var, Kerim Frei var, Bajic var, Arda var. Bir de bizim ankaragucu macindaki yedeklere goz atalim:Garry konusuna değinmek gerekir...
Fegholi form tutması ve onyekuru solda daha verimli olması ve ayrıca Yunus Akgüne şans doğması yedek olarak o pozisyon için hiçte fena bir durum değil sanki.
Katilmiyorum. Rakibimiz zaten tam kadro ustelik Robinho'yu aldilar ve Adebayor gibi oyuncu kenarda oturuyor, Elia var, Kerim Frei var, Bajic var, Arda var. Bir de bizim ankaragucu macindaki yedeklere goz atalim:
Yedeklerimiz: İsmail, Ahmet, Selçuk, Donk, Ömer, Emre, Yunus, Gökay, Celil, Muğdat
Bir derbi maci oncesi, veya Benfica maclarinda diyelim ki Feghouli veya Onyekuru sakat ya da cezali, bu adamlarin ilk alternatifi yillardir kendini gelistiremeyen, hatta performans olarak geriye giden ve taraftarin gitmesini istedigi Sinan. Ikinci alternatif ise daha cok gelismesi gereken ve oynadiginda kreatif oynamaktan ziyade basit oynayan alt yapi oyuncumuz Yunus.
Bazen futbolda oyle maclar olur ki, kilidi acmak icin kenardan calim atabilen, kreatif bir kanat oyuncusunu oyuna alip maci degistirebilirsin, bu soyledigimi unutma, cunku boyle maclari cok oynayacagiz ve kenara baktigimizda sadece Sinan ve Yunus'u hamle oyuncusu olarak gorecegiz. Bu ikili su an ki seviye icin yeterli mi? Degil. Su an bize hazir oyuncu lazim. Ligin ikinci yarisinda oynayacagimiz her mac bir final.
Millette ne forvetler var be.
bence fazla şaibeli bi nöbet ve hiç tadı da yokAyrıca bu başlığı lig dönemi başlıklarından daha çok sevdim valla keşke transfer dönemi tüm sezon daha geniş olsaNe güzel herkes içindekileri döküyor transfer beklerken. Ortam daha samimi geliyor.
kökünden mi kestin parmağı dostad 1 litre kan kaybı neSelamün Aleykum renkdaslar, bugün menemen yapacam dedim domatesleri kestim sonra ince sivri biberi kestim sonrada sol isaret parmagimi kestim 1 litre falan kan kaybettim ve suan cok mutsuzum.
bence fazla şaibeli bi nöbet ve hiç tadı da yok