Anil Kargi
Sarı Üye
- 15 Eylül 2012
- 123
- 79
- 718
Patoyla Alanın birlikte takımımıza transfer olma olasılığı çok çok düşük. Muhtemelen Alan - Tetteh veya Alan - Scout transferi olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda'yi neden çıkardın üstad 12 kişi iyiydi![]()
resimden apaçık anlaşıldığı üzere abdür uçağa binmeden hemen önce instagram'da son bir like atma telaşında.[B]Sporcope[/B] @[B]sporcope[/B] 17 dk.17 dakika önce
Daha fazla
FLAŞ | Abdürrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar dün 8 uçağıyla Alan Carvalho’nun kampı için Dubai’ye uçtu. (@yakupcinar )
Patooooooooooooo
Pato-Alan ikiside gelsin.Alan kanatlarda,pato forvet arkası oynayabiliyor.Hoca istediği gibi rotasyona sokabilir. 15m euro bütçemiz var yeter ikisinede. İkna edecek yönetici lazım tabi.
alan tetteh miAlan Pato beraber gelirse yıllık 8 milyon Euro gibi ödememiz lazım bu iki oyuncuya. Serdar'ın Eren'in 1-2 milyonunu ödeyemeyen yönetim iki futbolcuya bu kadar maaş bağlayabilir mi sizce? Alan Tetteh daha makul duruyor.
Gazetede Alan Carvalho'nun Göztepe maçında sahada olacağını yazmıştık...

son dakika:
abdurrahim albayrak ve şükrü hanedar, alan’ı getirmek için dün gece dubai’ye uçtu..
(spor arena)
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
alan tetteh mi
pato tetteh mi?
ben olsam pato'yu seçerdim.Bizde patlama yaparsa çok iyi piyasası var.
İkisi de lazim,macin gidisatina gore farkli ozellikteki adamlari kullanmak sartSizce bize bir Pivot Forvet sartmi? Yoksa kendi basina cok kolayca adam eksilten ceza sahasina girip kendi üretti pozsiyonu tamamlayn bir forvet mi daha önemli? Veya söyle diyim tek bir Forvet gelecekse o Tetteh gibi bir Pivot Forvet mi olmali yoksa Pato gibi tekniki üst düzey bir oyuncumu?
o kadar da şapmayın ya s.ke s.ke alacaklar forvet.Alarmı kurdum transferi erkenden öğreneyim diye. Yatıyom ben yine.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi